Deletedmom429 [bilinmeyen] ben suscam ya bi tme atmislar ne zmn bole konussm bnlr atyor kiz kac dk kaldi dha atmasalar bari sonrda havasindan gecilmez fener son dk adami zaten berbreye getirmesnlrde😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] oha 60dk mi kaldi ayyy ben bisey diyemiyorum o zaman bakk nasil 2oldu kizz ayyy şom agzmi actimya ben 😐😐
Deletedmom429 [bilinmeyen] onlari biz yillardir taniyoruz artik kizzz hep dedigum cikar ben sandim az kalmistr zamanina die seviniodum baslamislr ataga facebokkta gs sayfasi bile dalga geciodu ama bisey diyemiorum suan 😐
Deletedmom429 [bilinmeyen] bi yandan esten dolayi seviniom bi yandadanda uzuluom nasil bir dòngüdeyim ya 😂😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] ohaaaaa büşraaaaaaa beni dovebilirsin 3 olmuş😲😲hislerim cikar hep benim bndn nefrt ederim😲
Deletedmom429 Deletedmom344 vallaha oyle oldu hislerimde yanilmam hic feneride yillrdir taniyoruz geriden gelip gectigini bence şike var burda ahahahahsshhxh 😂😂😂
Deletedmom429 Deletedmom344 ahahahahahshshhshs hic belli olmaz kiz benimkide bu sefer koşa Koşa gelir siniri gecmistr smdi 😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] malesfki şikeciler olunca geriden gelip gecebiliolr berbrede biteblr cook dk varmiş 4-3te biteblr bunlar fenalar sasirmiorum artk 😐