Deletedmom429 [bilinmeyen] bende benimkinden korkmaya basladim valla 😂😂uykudan uyanp gtti iyice bilenmistr smdi 😂
Esrayusuf Deletedmom429 kız sorma BJK 3 fb 0 bir gol Bİle atmamış sen bugün seninkine dokunma en iyisi 😂
Deletedmom429 Esrayusuf ayy korkuyorum o gelince teli saklicam zaten smra beni bahane eder durduk yere tartişmayaym😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] ali koc baskan deyip dolaniodu fos ciktiya aziz yildrmyeminle bnlra beddua ettiya ahahaha😂😂
Deletedmom344 [bilinmeyen] 😂😂😂Ahahahah nasıl bağırıyorsa kız demek ki😂😂😂😂 Kadında korkmuştur 😂😂 Benimki hiç sevmez maç falan tam bir ponçik😂😂😂
Deletedmom429 Deletedmom344 haha tabi canim sonrada bu ne mutluluk sevimlilik der😂 kiz belli de etmionn fbli oldgnu anlayamadik 😂😂
Mahbuss Deletedmom429 kız özlem 😁 bu foruma ne zaman girsem senin bu post hep 300 300 artıyor 😁 en sonunda okuyayım ineyim dedim git git bitmedi direk aşağıya geldim 😁😁
Deletedmom344 Deletedmom429 Kız hiçbir şeyini bilmem ki ne futbolcusunu Ne başka bir şeyini öylesine işte küçüklükten kalma😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] ahahhsshshha bu guzeldi ama adami istemediler en azndn onun zamaninda bole dusmedilerdi yaa yazik yazik sizi diyimde kocaya diyemem smdi ahahahha 😂😂