Esrayusuf inan cok zor etrafla ugrasmak etmek benimde hep lafimi kesiyorlar mesela belki ben icimi dokmek istiyorum neden dinlemiyorsunuz demi olur olur yasiniz genc deyip kestirip atiyorlar bunuda en yakinimdakiler yapiyor mesela bi tne arkdasim vr hamile demistimya msjlasioz hergn suan bile yazio gece gec saate kdrda knsuoz cnki benle dertlesiyor beni motive edio o halde bile benle ilgileniyor ama ben onun hamile olmasini takmiyorum cunki benim gozume sokmuyor hatta onla brbr dort gozle dogmsni bekliorm dogumnda gidecem kardeslerim bile anlamzken o anliyor bi burda siz bide o tek anlayan konusan dinleyen kisi yani kayinvalimde gidiorum ben her hafta dinliyorum ariyolar cnki torunuda ogrnmis telrfnu ario ikiside konusuo benim yanimda onlarla ama diyemem konusma etme fln snra kapatuo anlatio ben sormuyorum ilgilenmedigim icin konusmadigm icim kiziyla hep onlarn neler yaptgni anlatio esim gelnce onada ayninsekilde biz sormuyoruz o anltio alistik artik bunlara katlanacagiz malasef aci gercekler kuzum hamile kalana kdr bu insalara katlancaz yoksa kafaya takarsak herkesi olmaz bu iş stresten