Esrayusuf biz 3sene kredi var die istemedik valla kuzum sonra baktik 5ay olmadi aaa dedik noluyor boyle oldu smrda boyle bisey yasadik hayydaaaa biz nie eve gecer gecmez yapmadik simdiye 1yasinda olcakti benle evlennlr ohoo 2.yaptida 3.nun haberni vercek die korkuyom kafamizi duvarlara vurmayalimda napalaim smdi bebegi kafamiza sokmasalardi 7sne daha kredinn btmesni bekleyip ole yapcaktik benimki karar vermedn once bunaldgi zmnlr git calis para biriktr ole cock dusun dedi arkadaslarmiz durumlarnda paylasiolrdi cocuklrnn her harektlrni diyodum aa bak snn arkdasin esi bnu paylasmis kuzenim bnu atmis ne sevimlilr die bana bigun dediki sen anca bak onlara uzaktan baskalarinn cocuklarini seversin dedi ben kala kaldim ne kdr uzmustuki erken yatip odada aglamistim umruna bile gelmedi bogazima oturdu yutkunamadim laflari snra snra aileler bebekte bebek demeye basladi snra diger is yeri arkadaslrnn yeni evlennlerin hamile hbrini getirdi bana bu da hamileyms şuda fln is yerinde kutlanio cnki sanirim anladi snra basladik ve basimza boyle sylr gelincde kendi sahit oldu uzuldu para pul herseklde hallolur ama evlat bulunmazmis bosuna o kdr sene beklemişiz simdi kafamizi nerelere vuralim yani is isten gecti