Deletedmom344 bende kredi karti var onu verdi eve tasindgmz zmn bsy btrse onla alirsin diye ihytc olunca kendi maasi direk ev kredsne gdio cnki harclik veremiyor anca
Pzr parasi vereblio birazda cimri bu arada parasi olsun soylemez biriktrr mesela dun sacimida kartla kestrdim ilk defa kendm iicn
Harcadm hep market alisvrsinyprm onla kendmi asla bisy almm gece diorum bak nsl olmus guzel olmus dedi ne kdrdi 30dedim ztn oda 30a kestrio ooo dio o kdr parayi vrsem bnde guzel olrm dedi uyuz oldm bska kadinlr dedim gider kredi kartni vrdmi harcar umursamaz amaan odesin isi ne der dedim ben harcamiorum amayk ztm baslio ara araise gir demeye onceden cok bunaltiodu asiri derecede hergn calis ise gr zorlaniyorum die ama bna evlncgm zmnbi sne annmlrde oturalim snra ev alcam dedi seni cok rahat ettrcem ne laflar sozler varya kandirmis demkkibnde onu one suruyorum ben sna vaadlerde bulbmdm evi alcam diyen sendin nsl odeycgmde dusundn hehrlde diodum babamlar yardm etck diodu ama eden yon tek basina kaldi onlra guvendi onlrda ev aliosan kendin odeycksn bizden bsy bklme yaptilar ztn ablasi haytata
Izin vermzdi bana bizy yPmadiniz onada yapmicaksiniz die ztm dillerinde ona hic bsy alamadik calisti kendi yapto deyip soyluolr simdi ne yapsak ona az smdi diolr eteginde pervaneler gorsen😐