Esrayusuf Deletedmom429 kız kürtaj sonrası iki hafta oldu oda yorulduğumda falan doktor dedi normal o rahim kasılıyor kendini topluyor falan sonra geçti bu 4-5 gündür böyle enfeksiyon dedim gittim birşey Yok
Deletedmom344 Esrayusuf Kız ben zaten erken kalkıyorum merakla bekliyorum valla ay çok heyecanlıııı😂😂😂
Deletedmom429 Deletedmom344 ins gelir tabi temennim o yonde yaa 1.si geldi ins 2.de olr ztn akintilar var yne oncekindne oldgu gbi adete yakin oluyodu basladi gene su gbi akinti
Esrayusuf Deletedmom344 bir hafta sonra gitmiştim kontrole temiz dedi. Kızlar yaptım test aynı çok silik bence değerim Yen'i düşüyor gebelik Yok öncekini Pazartesi yapmıştım
Deletedmom344 Deletedmom429 Kuzum zaten o hormonu düzenli adet ol diye vermiştir kesin olursun kız adetten sonra deneyecek misin Özlem ne düşünüyorsun
Deletedmom429 Deletedmom344 zaten sunun surasinda marta ne kaldi kiz adetimi olayim Bter btmz baslaycam zaten opersynu olali Bi ay olms olck doktrda bi ay dedi e rahimde toplamis 2ay bekledik yeter daaa 😂😂
Deletedmom344 Esrayusuf Günaydın kuzum. Bence de değerin yeni düşüyor eğer gebelik olsaydı o gün yaptığından daha koyu olurdu kuzum.
Esrayusuf Deletedmom344 aynen 4 gün geçti sonuçta ama ağrım var kaşık ağrım ara ara Çarşamba randevu aldım gidip baktırayım belki başka durum vardır bence bu değerin çoktan düşmesi lazım birde ağrım çok valla hamilelik düşünmüyorum başka birşey olmasın hem kan testide yaparım
Deletedmom344 Esrayusuf Git Esra 40 günü geçince git hemen doktora olmadı adet söktürücü verir. Yine de kan testi yaptırda belli olmaz🙈
Esrayusuf Deletedmom344 aynen Çarşambaya aldım randevu işte o gün test veririm ertesi gün alırım kaşık ağrım geçti şuan ama gün içinde ara ara oluyor artık