Deletedmom429 Esrayusuf adetin 3.gunu ne var ne yok ckio ortaya bnde hormon testi yptrmsm gebe kalmdn once hormonlrma baktrmk icim hepsi olmasi grktgi gbi cikmisti kuzum bn yne baktircm dgr adetimide olduktn snra😆
Deletedmom429 Deletedmom344 valla once adeti dusunuyodum sukur onu oldum smdi sira hormonlrda o eskisi gbi oldgnu ogrenmm lzm ha tbi adet oluyor olmak duzgn olgma isaret amaynde merk ediyorum 😒
Deletedmom344 Deletedmom429 Adetimiz düzenli Allah’tan kız hormonların iyi olduğuna bir işarettir ama yine de yaptıralım bence de
Deletedmom429 Deletedmom344 evt kuzum yeşil çay saati hatirlatayim iciyom.bn suan ve bel cevrem farkedilmye basladi inceliyor yavas yavas 😆🙆💪
Deletedmom429 Deletedmom344 ciş yapcanki yaglar eriyecek kizzz 😉 istersende sekersiz Türk kahvesi yplrsn ama oda gtrio cnki yag yakio oda 😆
Deletedmom429 Deletedmom344 calisirknde msjlasmayiz sevgliyken ahh ahh ne gzl gnlrdi 7gn 24saat mjslasrdik ahah 3senede gocadik bazen sevglimi kalsaydik ne diorum dusun artk 😂😂
Deletedmom429 Deletedmom525 için için yarasin ben hedefime emin adimlarla ilerliyom erken yemek aksamda sdce yesil cay icmek dha bsy yk sabaha hafif kalkiom valla 😅
Deletedmom429 Deletedmom525 bi bardak sdce gunde o da aksamlri iciom bn yemek snrasi hemde hazmi kolaylastrio kuzum ben bekarligimdn beri ictigim icin aliskinim ara verrsem ise yaramio vermezsen farkediorm incelmeyi