Deletedmom525 Esrayusuf ben senle sevtapın adet tarihleri arasında adet olucam heralde kim önce tutturursa gelecek ay 😂
Deletedmom344 Deletedmom525 Kaç gün kaldı kız senin benim son 5😂😂Gümbür gümbür geliyoruz 4 kişiden illaki biri kalacaktır bu ay😀😀
Esrayusuf Deletedmom344 @Deletedmom429 @Deletedmom525 kızlar hadi inş yarın başlıyorum içmeye sabahtan inş olurum hemen doğru filme sonra hemen aganigi gelsin bebik 😂😂😂
Deletedmom344 Esrayusuf 😂😂😂😂Ooooo yeaahhh hadi bakalım bu ay şansın çokkkkkk yüksek Esra iyi değerlendir
Deletedmom525 Esrayusuf kız keşke bugünden başlasaydın ya bi gün bigündür valla film için randevu almadın demi hastalanmadın diye
Esrayusuf Deletedmom344 kuzu değerlendiricem önce adet sonra fuvvvv filme koşacağım ondan sonra inş rabbim iZin verirse hemen bebiş ovulasyon testi alıcam
Deletedmom344 Esrayusuf Aynen kuzum ovülasyon günlerini mutlaka değerlendir gebelik şansın çok yüksek. Kız tarlusal ın reçetesinde ne yazıyor Ne zaman adet olurmuşsun
Esrayusuf Deletedmom344 10 gün en fazla kullanabilirsin o süreden sonra adet kanaması olur yazıyor ama doktorum dedi ki ne zaman olursan olduğum an ilacı kes ama olana kadar devam
Deletedmom429 Esrayusuf gecen gidemedimya kaynna hastayim tekim die cgrmisti orya gtmstm smdi carsmba randevm ya az once konustuk aradim asayiş berkemal cok enerjik konusuodu 😂😂
Esrayusuf Deletedmom525 yok almadım kuzum doktor ısrarla yarın sabah başla dedi heralde gün olacak rahat hesaplamam için bugün başlarsam yarım gün olacak diye
Deletedmom429 Esrayusuf adetin 3.gunu ne var ne yok ckio ortaya bnde hormon testi yptrmsm gebe kalmdn once hormonlrma baktrmk icim hepsi olmasi grktgi gbi cikmisti kuzum bn yne baktircm dgr adetimide olduktn snra😆