Deletedmom429 Esrayusuf benimkide haber saatindne beri uyuyor zavallm sabah mesaiye gtti 6da 5te gldi yemktn snra sizdi ondan rahat rahat yazabliom 😂
Deletedmom429 Esrayusuf yarin is gorusmm vr kiz fatih capada koleje kantin gorevlsi ariolrmis basvrdm adam geri aradi yrn cgriolr saclarmi yikadm smdi gidecegim kiz dua et alsinlr beni 😂😂
Esrayusuf Deletedmom429 amin inş alırlar kuzum ama oraya kadar hergün nasıl gidip geleceksin çok uzak yakınında tercih etseydin
Esrayusuf Deletedmom429 @Deletedmom344 @Deletedmom525 günaydın ballar hastayım ya boğzım ağrıyor dün çarptı 😥
Deletedmom344 Esrayusuf Canını aldın de mi dün:( Nane limon falan iç kız iyice kötüleşmeden önlemini al. Portakal sık kendine
Deletedmom429 Esrayusuf yakinimda is yok kuzum malesf adamda yakin dedi okul indgm yerdeymis yakinimda anca parfumcu eleman cantaci elemn ario orlrda girmek istemiom 😒
Deletedmom429 Esrayusuf eşimde yol parasi verirlerse git diyor yksa vermem dio kendi simdi evde kahvalti hazirlaycm bu hafta ogln Gdio gece gelcek 😒
Deletedmom429 Esrayusuf kolej kuzum benim burdan otobus gdiomus capa hastnsni orada dedi adam aradiginda
Deletedmom429 Deletedmom344 bakalim kahvalti yapip oyle gidecem benimkide hicnorali degil hem calis dio hemde suratsiz gene 😡
Esrayusuf Deletedmom344 sevtap bugün öğleden sonra hastaneye gidicem randevusuz bakıyormuş anlamadım pek ama dün akşam limon sıktım az birşey suyla karıştırıp içtim gece kalktım terlemişim o iyi geldi sanki kahvaltı yapayım şimdi limonlu çay içerim bu arada nane limon hiç sevmem
Deletedmom344 Deletedmom429 Hayde kız güzelce sorsana aşkım niye bana böyle davranıyorsun de ama güzelce söyle yani
Deletedmom429 Esrayusuf acaba arayip sorsammi vermiyolrsa bosuna gitmeyeym benimki ona gore git dedi 😒
Deletedmom344 Esrayusuf Adet için değil mi gideceksin? İnşallah söktürücü verir de. Vermezse eğer de ki daha geçen hafta gittim doktora o da yakın dedi vermedi hala olmadım, strese giriyorum. Tarlusal verir olursun zaten 2-3 güne.
Deletedmom429 Esrayusuf vermiyoz derlersrde benimki bosuna yol parasi vrdim sna dicek uff ne uyuz ya tek basima is ariyorum ben hep ztn calis dio anca kilini kipirdatmiyor bnde buna ayar oluom snra hevesim gdio hic calisasim gelmio 😤