Deletedmom429 Deletedmom344 seni bilmemde ben kesin duba olurum 68den aninda 90larda kendmi dusunmek dahi istemem 😂😂
Deletedmom344 Deletedmom525 Deletedmom429 Kızlar prowomen ı duydunuz mu hiç? Şimdi gördüm instagramda bir kadına vermiş doktoru, sağlıklı yumurta eldebilmek için. Vitamin takviyesi sanırım baktım pahalı da 175 tl falan. Hiç daha önce duydunuz mu?
Deletedmom344 Deletedmom429 Kız hele son aylar ödem oluyor iyice şişiyor insan hava yastığı gibi oluruz😂
Deletedmom344 Deletedmom429 Deletedmom525 İçeriğinde Koenzim, selenyum, inositol varmış ve bir sürü şey, bunlar yumurta kalitesi bakımından önemli şeyler. Ay eşimde diyor her gördüğünü alma sakın😂😂😂
Deletedmom429 Deletedmom344 doktoruna sorarsin kuzum kimin vucuduna ne iyi gelir bilemiyorz herkesin bi yapisi var doktrlrda ona gore tedavi uyguluyor biliyorsun 😒
Deletedmom344 Deletedmom429 Aynen kız zaten doktorum inofolic combi diye bir şey verdi. Hem folik asitmiş hem gebe kalmaya yardımcıymış
Deletedmom344 Esrayusuf Kuzummmm sen iyi ol, aranız iyi olsun önemli olan o. Tabii Arada girip yaz canım o kadardan bir şey olmaz 😂😂
Deletedmom429 Esrayusuf benimkide haber saatindne beri uyuyor zavallm sabah mesaiye gtti 6da 5te gldi yemktn snra sizdi ondan rahat rahat yazabliom 😂
Esrayusuf Deletedmom344 kızdım az önce yazdım baya baktım bana doğru bir geldi hemen kapattım 😂😂😂 kız ben bugğn temizlik yaptım ceryan yaptı heralde boğazım karıncalanıyor kesin hasta olucam 😥
Deletedmom344 Esrayusuf Bugün canını aldın tabi hasta olursun işte keşke hepsini bir günde yapmasaydın