Esrayusuf Deletedmom429 canım rüyalar maalesef gerçek gibi oluyor bazen uyanmak istemiyoruz bazen uyanmak için dua ediyoruz rüyada
Deletedmom429 Esrayusuf ahhh sorma kafamada oyle cok takmiorum ama nie girio ben anlamadim cok agir gecio benim ruyalar uyandgmda ohh be cekiorm bildgn 😒
Deletedmom344 Deletedmom429 Kız Allah hayra çevirsin hep içimizde korkuyla günü geçiyoruz o yüzden böyle rüyalar görüyorsun. Yine aynı şey olursa, kaybedersek sorularını kafamızdan çıkmıyor hep bilinçaltına atılıyor.
Deletedmom344 Deletedmom429 Kuşum kolay gözüksene bir ameliyat oldun sonuçta resmen rahmini traşladılar. Bence çok normal ağrının olması. Bir de bak hafiflemiş ayaklarını sıcak tut
Deletedmom429 Deletedmom344 sirtimda yelek ayagmda corap patik battnyyn altina geldim evde sicak bu neymis boyle bisey sapliolr snki o bolgeye vuruo gecio 😒
Deletedmom429 Deletedmom344 senin dedigin mizrak bana saplaniyor sanki kizz karnim durdu vajinal bolgeye saplanio 😢😢
Deletedmom429 Deletedmom344 melisa cayida vr bende nette icilebilir regl iken yazio agrilri yatistrr dio ben uykum gelsin die gebe kalmdan once almistm snra ogrnnce birakmistm iceyim onu bari ya 😩
Deletedmom344 Deletedmom429 Kız dayanılmayacak gibiyse iç bir tane ağrı kesici niye bu kadar eziyet çekiyorsun
Deletedmom429 Deletedmom344 yok icmicem kuzumyaa dogal sekilde halledym ztn kurtaj snrsi hap ic opersyn snrsi hap ic iyicene haptan midem bulandi folik asitte icioz ztn smdi ictm melisa cayini bakalim sick sick iyi geldi ins igne batmalarini yatistrr😟
Deletedmom429 Esrayusuf eşininin tribinemi bide takildin kuzum duzelir benimkide bi hafta tribyldi dun duzeldi gelio onlra oyle snki regl olck onlr oluo he