Deletedmom344 kizlaaarrrr sabaha karsi uyudum bu nasil agri ya benim ilk gun bole olmazdi esim mesaiye gtti sabah 6da kaldrdm o gdnce uyuyakaldim rahatladim snra saat basi uyan yat ruyalarla bogustum gece sefer dogm yapiorum bebegi aliolr odaya gtrioz ailenz yanna diolr ama beni bi goturmiolr odaya dogumhnde kaliorum simdide doguruom eve gelioz cokmu cok tatli bebis kimseye el surdurmuyorum altni temizlicem memlktttyz bu arada ne alakaysa annmlrdyiz kuzenm i yandna esim bi yandn neyle temizlmm grkio die karisio snra bezi islatip yda pamugu ole sil islak mendille silme die halbuki bnu lafi kaynnm hamileyken bana demisti islak mendille silinmio benim kizim hep cocuklrin altni pamukla sildi suyla demisti uyuz olmstm ordan gtdi ruyma sanirim snrda esim bisy verio plastk onla bsylr yapio diorumki o kullaniolmio yanlis bsy uyguluosun die kiziyorum snra bebek kayboluyor o arada yne bsylr oluo bi bakiorum kendimi hastande snrda mezarlikta buluyorum herkese diyorum noluyor nie burdasinz tum akrabalara deliriyorum kafayi yiyorum resmen gercek gbi yasadim hissttm oldugnh soyluolr ben dha cok kafayi yiyorum bagirmalar cagirmalar ortalgi yikiyorum ciglik atiyorum snra hizlica masada buluorm kendmi yemek yiyolar ama ben sofrayi dagitiyorum bebegm olmus yemek mi yiyosjz die ayy cok kotuydu yaaa 😢😢