Esrayusuf Deletedmom344 kuzu sabahtan beri elektrik gelmedi az önce geldi hemen taktım %50 doldu şimdi yine elektrik gitti evde misafirler var ve yarın Allah'ın izniyle abimin nişanı var ev karanlık :(
Esrayusuf Deletedmom344 sorma ya valla daraldım biran önce evime gitmek istiyorum evimi çok özledim yA rabbim yuvamızdan uzak etmesin inş birde bu regl meselesine çok canım sıkıldı
Deletedmom344 minigimmm üniversite hastanesiyse yaparlar kuzum bak bakalım tıbbı genetik veya Hematoloji var mı
Deletedmom525 Deletedmom344 hayır kürtaj sonrası patoloji sonucunu almaya gittiğim de verdi kullanmaya başla dedi şimdiden
Deletedmom525 Deletedmom344 yaptım valla çok güzel oldu bide karıştırırken plastik kaşıkla karıştırmışım içinde su yeşili bişeyler görüyorum uzayıp giden karıştırıyom daha bi baktım kaşığın yarısı Yok 😱😂
Deletedmom344 Deletedmom525 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahah😂😂😂😂 Allah iyiliğini versin yeme kızzzz 😂😂😂😂
Deletedmom429 Deletedmom525 ahahahah Allah seni yarildim gulmektem bnde yapim bari ben sevmem helva ve turlerini esim sever irmik vrdi yrn margarin alaymda yapim bari tereyagi sevmio adam 😂😂