Deletedmom525 Deletedmom0909 siz tarzım değilsiniz dedim inanmadın.hele o kim kardaşyan popolu 🙅♀️😂😂
minigimmm Deletedmom525 bnde ikinci gebeliğimde hiç test falan yapmadan corasprin ve progestan kullandım kızımda doğdu şükür sorunsuz
Deletedmom525 minigimmm benim ikinci de coraspin progestan decavit kullandım kalbi durdu.allah bağışlasın sana kızını canım
minigimmm Deletedmom525 çok geçmiş olsn canm sende pıhlaşma testi falan yaptrdn mı Amin canım Rabbim korusun kuzucukları
Deletedmom344 Deletedmom525 Demek coraspin yetmemiş Duygu he. Gebeliği öğrendikten sonra mı kullanmıştın coraspini?
Deletedmom525 Deletedmom344 hayır kürtaj sonrası patoloji sonucunu almaya gittiğim de verdi kullanmaya başla dedi şimdiden
Deletedmom525 Deletedmom344 yaptım valla çok güzel oldu bide karıştırırken plastik kaşıkla karıştırmışım içinde su yeşili bişeyler görüyorum uzayıp giden karıştırıyom daha bi baktım kaşığın yarısı Yok 😱😂
Deletedmom344 minigimmm Bizimde bu ay öyle oldu kız ama hamile kalacağımı nedense düşğnmüyorum😂 Sen testi yaptır kuzum ondan sonra düşün bir ayda çıkıyor zaten sonuçlar