Esrayusuf benimkide asagilandigi zamanlari cabuk unutmus anasida hastaligni kullaniyor evdki kiz bile dio annem ayilip bayilio yenge siz gelince neselenio abimi goruyorya diyor tatlandi diyesim gelio bazen noldu nankor diodunuz bana onu anlatioduzn o ev gecindrmz bsey almaz etmez die bu eve bi faydasi olmadi die onlarla oturmazdi o odasindn ckmzdi benimki pc basindan kalkmiodu bekarken orda kalirkende biz yemegi yer o cekilrdi odaya bnde bulasiklri toplar kocamin ynna giderdim napcam onlrla otrup demi onun bilelafi olmustu oturmuoz die benimkide amaaann bosver takma keyfine bak diodu takmiodu onlari bazen bn otruodm ara sira snra odaya gdiodm oturdgm zmn bile gene laf sokuodu gulerk bu evindede biz glnce odadan cikmz die bnde hayir diodum nie oyle yapsin seneledir odasindn cikmayn cocuk smdide ayni degismdi diodm ama onlarda sey sandilar ayni evde duruoz die her aksm onlarla otrcz sandilar kendilence goruncde herhaftsnu sabahin korunde esi birkrdi cmrtslri biz icerde yatardik onlr kalkrdi kizi torunu glio die bizimde dikilmmzi istiolrdi hizmt etcz kralice geldi smki ama esim diodu yat uyu bosversmdi oraya gdiozya haliyle otryo esim yanlrnda hemen kadin laf hazir burdayken yanimzda oturmuodn smdi degismissn kari seni degtrmis dio avizeleri eskimsti almislar dedim benimkine taksana babasi ddi snra takrz smdi adami kaldrma ddi bende ne varmis canim yapar o ddm evde hersyi tamir eden o ddm kalkti benimki yaptimida isi guzel tam ypr eli yatkindir annesi boyle sasa kaldi bizim oglana bak dedi nelerde bilioms kac sne nie bu eve civi cakmdin dedi masayida sildi cikrtrkn bsykr dokuldu kadin sasa kaldi oglnu ole gorunce bnde lafi yapistirdim siz dedim demekki kullanmasini bilememissnz dedim hep pohpohlamslr halem dha oyle hmde diolr bu eve para gtrmdi bsy ypnadi hic e sen kulagini ceksydin yaptrsyn ogretsydn demi 😂😂