Deletedmom525 ev kredisi oduyo o kdr 7senesi kaldi 2500 alio ana maas mesai olnca 4e cikiyodu smdi mesailer yk martta dedi baslyck yaza kdr oluo ztn her sne ayni sey sukur sabit isi guzel Mercedes benz de calsio ama snki tek kendi odemeler ypio gbi dunyada bi o smki ailesi rahatliga alistirmisonu evlenene kdr hic sknti yasamamis smdi zor gelio o smn diosun nie evlendin bazem agir kelimeleri bile oluyor sinirden diorm soyluo cmki iyi oldugu zmn super bole bi kac ay superiz snra bsy oluo kabuguna cekilio derdini paylasan biri asla degil konusmaz hic oyle icine atar durur bnde o durumlrda ustune gitmiyorum snki regl olcak olan o oluo ha hormonlari onun tavan yapio ben hep idare eden taraf para bile istemiorumki arkadasim oturmya cgrio burda bi tme arkdsm var bi vesaet otruo yol parasi yk diorm biliosn artk o bana harclik veremio ama sigara alio hergn ona para var kuzenim cagrioo uzak uc araba gdiosun kac ay oldubkiza gidemedim oda buraya gelin geldi kac kes ynma geldi artik onuda gecistiriyorum soyleyemiom sna gelmm iicn cebimde 50tl olmsi lzm die in bin in bin kac araba prsi vercem ama nrdee kendi kocasi her hafta ona harclk verio cocugu vr ona bakio oturduklri evi kaynansigil aldi kira derdi yk kredi derdi yok ama ben bole anlatamiorum herkese durumu