Deletedmom344 normlde evdede teror estiren biriydm o yuzdn kabl etmrme akrblr bile sasirmsti ama ben sevdigm icin bide 4sene uzaktsn konustuk bianda silip atamio insan bi sene orda kedi gibiydim hep laf olmasn diye diye ama esimde odadan cikmiodu tvmiz vardgi aldigi yatagmn karsinda keyif yapiodk onlarda kuduruodu tabi hahah ben takiodum esim diodu amaaamn boşverrr kimse bsy diyemez diodu 😂😂simdi eli masali gelin oldum cenem acildi ya bazen bunaltnca soylettiriolr kasiniolar yani diolrdirarkamdan kesin bununda dili uzadi die bizde babanne dedeyle otruoduk cmki
Annem dha beter seyler cekti karni burnnda haliyle odun tasidgni inek sagdigni biliorum kiucuk kardesme hamileyken lohusalik bile bilmedi dogrdu kendmi bahcde tarlada calsrkem buldu babannem dha beterdi geme bi yandan sukrediyorummesrla burda evine hergn gidip delirtn kaynnlr okuyorum muska yaptiran evinn her yerinde bulan Allahtan diorum ole sylr yok gelip gtmez kaynnm kizinada gtmio ben evimde rahatm siz gelin dio o bakimdan bazem diorm sukur sdce orya gndce cene oluo onuda halledersin sen ozlem diorum hahahha 😂bizi pederin teli var ordan takip edio whatsaptan goruo hep ne atsam gdncde dio hemen sdce kadinin cene vr illa dicek icinde
Kalmaz hicbsy cok knsuo komedi oluyor ogrnms goruntlu aramayi kucik gorumcem hastnde yanmda kaldi die pizza yaptm cagrdm hafta basi gldi ario onu dio annem ario ay bu kadin beni delirtck dio kizda bunaldi artk rahat brkmio onuda ne vr anne dio misir patlatmis ekrnda bi yiyo ki babanla yiyom evde kiz yok napalim yapsn dio gene laf cakio kahhaka atio bide ole bizim model.kaynda soyleyip pesine kahkayi basar baka kalirsin gulesinde gelio sinirden insanin snra dio oo bizim oglan sen ne yiyon dio elinde tel gene oyun oynuon dio smra bana cevirio sen nabion dio iyiym diorm pderw bi kendime cekti bitistrdi kendine bizde babanla taklioz dio ohhj dedim kiz ikiniz kaldiniz kizda yok tabi dedim bas basa napionuz kiz diorm nasil kahkaha atio ben ona kotu syde desem yne guler hic alinma darilma yok 😂