Deletedmom344 ben post acanlaro okuyorum yazmiorum yorum yazasim gelio geri iptal ediyorum bazilaro cok takilck seyler dhl ama tbi evine gelip giden kaynnlr ortaligi karistiran kaynanalr dolduran kaynnlri gorunce ben gene halime sukrediorim evime gelmez raamznda ramazna kendi ckmio disari hastlanio hemen kiloluda cnki yuruyemio hep eve almismis tv karsindn cani sklio knsmya adam ario her pazar orya gidiok snra dedim
Bi dr ozlem esinle bsy yapamiosun disarida gidop para harcamayiz ha hep evdyz evde sevrim vakit gcrmyi tv izlmi onla o bile benim icin mutluluktur kadn her pzr arardi em sn ddm ben esimle bsylr yapmk istiorum bole olmuo ddm bu ddi bizim icin gun farktmio ben dedim valla bnim iicn farkedio bndn snra carsmba balik yapariz balik ymye cagriolr ortda ypn yk kiz balik sevmio disari kacionztn ben ypiom yiyoz buglama firinda paso ayni sy artk midem bulandi bizim yorede ole.yplmz her turlusu yplr balign onu ozledim resmen carsmba gunune aldik o zmnda pzr vr yakinda pzar gnude ondn cagriodu smdi cevirdiydim hafta icine kadin bi kac aydr gene pazar cagrmya basladi deli oldum hahah sdmi kac pazardir gtmioz sukr biseyler bluorum bahne ben bska sylr yapiorum ztn hafta ici gdioz 5te esim glio gece 11e kdr ordyz peder baslio tam kalkcz koltugu ac yat dio gecen carsmba gene dedi aynsni halen alismadi kalmioz kardesim anla ne isrr ediosunhep ayno seyler oluo bende diorum pardonda burda bende varim o sabah burdan gtcek peki ben napcam ddm saat 10da kalkiolrbenimde dikilmm gerkio tabisi evimizde kiz 10dk yurume mesafsnde kalin diolr ey Allah 😂