zyyh11 Soniko Merhaba bu bebeğin haftasından geri çıkması durumuyla alakalı size ne söylendi acaba bana sadece genetik dendi eşim ve bende minyon yapılıyız ben zaten çok ufak tefek bir kadınım zayıflığı birazda buna bağladılar.. Ve özel değilse neden sezaryen günü belirlediniz acaba bebeğin küçük olmasıyla alakası varmıdır ☺️
Soniko zyyh11 bebeğim hep 1 hafta geridendi. Biz de 155, 165 boyunda zayıf bir çiftiz. Sebep olarak minyon denildi. 32. Haftada gerilik 2 haftaya çıktı. Damar akımıyla ilgili bir problem dendi 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. Akımda sorun yok ama gerilik 2-3 hafta arasında değişiyor. 36+3de 2326 gr. Doktor 37yi geçirip riske atmak istemiyorum dedi o yüzden 37de alacak.
Gunebakan zyyh11 benim kızımda öyleydi zayıf ve minyon bir bebekti,gelişimi hep geriden geldi, kilo alımı durmuştu ,bir hafta kilo almayınca suni sancı ile doğumu başlattılar 38. Haftada 2500 kilo ile doğdu
zyyh11 Gunebakan 2500 kilo doğmasında bir problem yaşanmadı ama değilmi sağlık açısından? Suni sancı tecrübeniz nasıldı acaba özel değilse cevaplarsanız çok sevinirim 🥰
zyyh11 Soniko Anladım evet sürecimiz hemen hemen aynıymış kilolarıda bebişlerimizin aynı seyrediyor sanırım, sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻💝
Mirayy_21 zyyh11 aynı dıeımı yaşadım 3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor ama 4 hafta olunca alım durunca benimkini de aldılar Ama bu 2. Gebeliğim çok iyi bi doktor a gittim öyle bir sıkıntım yok şuan şükür yada daha yeni diye detaylı ya girdim doktor sakın bebek kilo almıyor diye bebeğini almalarına izin verme dedi böyle saçmalık mı olurmış diye Yani benim sancım da başlamıştı kaç gün daha dursam doğururdum ama o kadar korkuttular ki swzerhan oldum boş yere sadece düşük kilo da doğdu 2600 gram herşeyi iyiydi
Guzelanne56 zyyh11 şöyle 35 haftadan itibaren bebeğim hiç kilo almamaya başladı doktorun doğumu 37 planladı 37. haftada doğum yaptım eğer ki doğum yapmış olmasaydım bebeğimin anne karnında kalbine durma ihtimali vardı benimkinde çünkü doğum yapacağım gün EST’ye girdiğimde çocuğum da kalp atışı falan yoktu o yüzden doktorunuz doğumu başlatmak istiyorsa 37’den itibaren başlatsın ayrıca 36’dan sonra ciğer geliştirici yapılmıyor çünkü zaten bebek gelişmiş oluyor benim kızım tam 37’de doğdu küveze falan girmedi şu an 4:30 aylık
zyyh11 Guzelanne56 Süreci sağlıkla atlatmışsınız ne mutlu size 🙏🏻 Bu bebeğin kilo alımının durması çoğu kişide sorun yaratmıyormuş sanırım yorumlardan o şekilde anladım
Sedset Ben de de gerilik vardı bir hafta ölçümde hata oldu o hafta bana ölüm gibi geldi bebek sadece 20 gram almış gibi gözüktü doktorum bir sonra ki hafta tekrar baktı ve sıkıntı yok dedi ama olsaydı artık orada beslenemediği için durmasının anlamı yok alıp dışarıda büyüteceğiz demişti
Yazmelegi_ zyyh11 strese girmeyin hazırlığınızı yapın siz. Sağ salim kavuşun inşallah. Doğduktan sonra kilo alır 💞