minikari nurssmom bana da canım multivitamin folik asit verdi yani içeriğinde vardı sanırım alıcam bugün ona başlicam 🌸🤲🏻🌸
nurssmom minikari onların içeriğindeki çok düşük yeterli olmuyor bende multivitamin folik asit kullanıyorum ama onu ayriyeten kullanıyorum
Ennur0204 Ennur0204 yani ultrason fotoğrafını atabilirim anlayan varsa bakabilir mi ben mi yanlış görüyorum
minikari Ennur0204 canım içini rahat tut geç döllenme falan olabilir doktorun bir sorun görmediyse o sorun olmuyor regl göre 🌸🤲🏻 dua et bol bol
minikari nurssmom anladım canım doktor bir şey demediği için ben de ekstra şey yapmadım kendim alsam nasıl olur hiç bilmiyorum ki 🌸
nurssmom minikari bir dahaki gittiğinde sorarsın öyleyse ben kasığımda batmalar var dediğin için tavsiye verdim
minikari Ennur0204 canım sol tarafta üç çizgiye tıkla ana sayfadaki orda resim yükle yazıyor yükle oraya sonra kopyala bize yapıştır at
minikari nurssmom evet canım özellikle yorulunca oluyor ama dinlenince geçiyor çok şükür Allah razı olsun tavsiyeler için 🌸🌸💘
Ayseguls_baby minikari bana 9 mayısa gün verdi duyucaz inşallah canıım günler geçmiyor sanki değil mii 😍 sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤️
minikari Ayseguls_baby evet ya çok heyecanlı Rabbim her günümüzü haftamızı ayımızı sağlıklı sıhhatli geçirmemizi nasip etsin her randevuda mutlu haberlerle dönelim çokça duayla hepiniz dualarımdasınız 🌸🌸🤲🏻🤲🏻🌸
Ayseguls_baby minikari Amiin canım amiiinn ❤️❤️ 3 sene sonra gebelik elde eden biri olarak isteyen herkese çok dua ediyorum 😍❤️ Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallaaaahhh
minikari Ennur0204 aslında kese boyutu falan iyi duruyor ultrasona göre 5+2 ama geç döllenmedir canım büyük ihtimal 🌸🤲🏻 olumsuz şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun