Yaren-kayranik Didemnil35 700 tl ye bebeqon sayfasından aldım vugün geldi güzel basım yapılmış 11 parça bence bakabilirsiniz birde lilibio var ona da bakabilirsiniz
riceandrama Didemnil35 civilden bakabilirsiniz görece daha uygun fiyatlar ben çoğunlukla oradan aldım
anneoluyorumm13 Didemnil35 ben Amazon sitesinde gezenbebenin koala setini aldım battaniyeli indirimde 600küsüre denk geldi çok kaliteli öneririm
Bnguuu_102 Didemnil35 sen bir tane 10 lu al onun içindeki battaniye yeter bence bir penye yetmezse bir tsne daha alırsjn ama zannetmiyorum 4 kat 2 kat 4-5 yane müslinin olsun en az farklı farklı
Didemnil35 Bnguuu_102 hiç 10 setim yok iki yerde beğendim onlardan birini alayım zaten beşli set çok var
Yaseminaylis Didemnil35 lohusa hamile diye bir sayfa var isimli farklı modellerde çok çeşit var orayada bakabilirsiniz fiyat olarak uygun
gunaynur22 Didemnil35 Trendyoldan Bebewini sayfasından yaptırmıştım cinsiyeti öğrendiğimde 600 küsurdu. Şuan 800 lerde. Ürün baya kaliteli geldi tavsiye ederim
Esra11_10 Didemnil35 ille de 10 lu almak gerekmez 5 parça satılan alın 500 tl ye uygunlar var kalanını tamamlarsınız ayrı ayrı uygun olur
Esra11_10 Didemnil35 😊yani renkleri aynı olsa yeter ya bebek alışverişi insana pahalıya patlıyor zaten sadece siz göreceksiniz hep neredeyse