Didemnil35 Nilayy95 işte bende hep 5 set aldım ama battaniye Müslüman yok gerek olur mu onun kararsızlığını yaşıyorum
Didemnil35 tazebiirannee isim henüz net değil çevremde bebek kıyafet satan yerlerde de güzel bulamadım doğuma az kaldı bütün seçenekleri değerlendiriyorum artık
Didemnil35 Asenurr bebeğime henüz isim bulamadım ama oraya da bakayım teşekkür ederim belki sade bir takım vardır isimsiz
ikibebisannesii_45 Didemnil35 öyle almaktansa e bebekten 5 li takım alabilirsiniz. Bazı takımların, tulumların aynı deseninden battaniyesi var. Ya da civil de görmüştüm ty da 700 civarıydı 10lu
Didemnil35 Gamzebldu şimdi baktım ürünler çok güzel isim net değil satıcıya sordum isimsiz aynı görseli yapıyor musunuz diye bakalım ne diyecek ona göre sipariş vereceğim
Minnakpopus Didemnil35 bebeğiniz hangi ayda doğacak yani mutlaka battaniye veriliyor ama mesela yaz bebesine ince bir müslin kış bebesine de ham keten / pamuk ve penye battaniyelerden
Didemnil35 Minnakpopus nasipse haziranda doğacak Müslüm örtüm var ama battaniye gerek mi onu bilmiyorum
Didemnil35 patulii battaniye falan var mıydı sette herkes battaniye de olsun diyor herkes yorum yapıyor kafam karışıyor
Bnguuu_102 Didemnil35 sen bir tane 10 lu al onun içindeki battaniye yeter bence bir penye yetmezse bir tsne daha alırsjn ama zannetmiyorum 4 kat 2 kat 4-5 yane müslinin olsun en az farklı farklı
Mry2020 Didemnil35 trendyoldan bebewini sayfasından isimli yaptırdım 10lu 730 filandı çok da güzel geldi