Mariam1 GirlandBoy_Mom vala o kadar kötü gebelik geçirdim ki bı kere perde asrken düştüm başım döndü gözlerim kararmıştı
Mariam1 GirlandBoy_Mom can bı tekrar b 12 da baksınlar çünkü hamile değilim ama vitamin eksikliğinden oliyiorum sürekli baş dönmesi ve bulanık görme yaşıyorum
Sevinc44 GirlandBoy_Mom mutlaka tansiyonuna baktırmalısın, dün aynısı bende de oldu. Çok şükür bir şey çıkmadı ama gebelik zehirlenmesi şüphesiyle dr a gittim. Yüksekse tansiyonun hemen dr a git lütfen
Sevinc44 GirlandBoy_Mom hayır korkma lütfen, dün benim de benzeri oldu cok sukur bir şey çıkmadı. Sende de çıkmayacak ama tedbir amaçlı gitmelisin 🌸
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Dinlen canım mide bulantısı ilacı varsa iç iyi gelir devam ederse bir doktora görün mutlaka
GirlandBoy_Mom Mavili1480 mide bulantısına eşlik olarak baş dönmesi bulanık görme ishal ve karın ağrısı da var canım şuan dinleniyorum eşimi bekliyorum
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Üşütmüşsündür belki canım geçmiş olsun havalar çok dengesiz benimde karnım ağrıyor 🥲
GirlandBoy_Mom Soniko eşim gelmek üzere onu bekliyorum kızım olduğu için çıkamadım tansiyonuma bakmaya