GirlandBoy_Mom Kalktığımdan beri midem bulantısı baş ağrısı baş dönmesi var bi şeyler de yedim ama geçmiyor 😓
nisaakb GirlandBoy_Mom ben de 27 yim hala arada midem bulanıyor halsiz oluyorum vitaminlerin de düşmüş olabilir uzun zamandır baktırmadıysan bi baktır kanlarına
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom geçmiş olsun canım benimde bu ara mide bulantısı koku hassasiyeti var🥺
Sevinc44 GirlandBoy_Mom mutlaka tansiyonuna baktırmalısın, dün aynısı bende de oldu. Çok şükür bir şey çıkmadı ama gebelik zehirlenmesi şüphesiyle dr a gittim. Yüksekse tansiyonun hemen dr a git lütfen
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Dinlen canım mide bulantısı ilacı varsa iç iyi gelir devam ederse bir doktora görün mutlaka
Mariam1 GirlandBoy_Mom değerlerine baktır bide mide bulantı hap al bütün halifelik boyunca içtim çok midem bulanma vardi geçmiş olsun
GirlandBoy_Mom nisaakb daha yeni bakıldı canım hepsine bi sıkıntı yoktu ama bugün hiç iyi hissetmiyorum içten bi mide bulantım var başım çatlıyor ve dönüyor
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol canım artık her gün yeni bişeyle karşılaşmaktan çok sıkıldım ya
nisaakb GirlandBoy_Mom böyle durumlarda kendimi yemeye zorluyorum aç kalmak da iyi gelmiyor bişiyler yiyip bol su içiyorum dinleniyorum genelde düzeliyor
GirlandBoy_Mom Mariam1 sağol canım daha yeni bakıldı herşey normal çıktı enfeksiyon dışında ama bugün kendimi iyi hissetmiyorum başım fena ağrıyor dönüyor midem bulanıyor
Mariam1 GirlandBoy_Mom bütün değerler temiz çıktıysa tansiyon anlık kan şeker düşmesi oyile olunca şeker ye bakalım geçirir mi normalde hamilelik zaten baş dönmesi normal ama iyinede kendine dikkat et canm
GirlandBoy_Mom Soniko tansiyon aletim yok eşimi bekliyorum ama çok mide bulantısı baş ağrısı ve dönmesi var şuan Uzanıyorum
Mariam1 GirlandBoy_Mom vala o kadar kötü gebelik geçirdim ki bı kere perde asrken düştüm başım döndü gözlerim kararmıştı
GirlandBoy_Mom nisaakb bende yedim tatlı vs ama yok bulanık görmeye başladım önce sonra baş ağrısı başladı