Casper23 bizzocone ben ya galen ya eurofins yaptıracağım ikisi arasında 3000 fiyat farkı var . Haber veririm
Tugbaab Casper23 size de bilgi veriyor doktora da. Sonrasında siz zaten doktorunuzla iletişime geçiyorsunuz
juliet2021 Yeditepe hastanesi 8.250 tl dün orda yaptirdim. sonuclari haftaya çıkacak. Karyobaby nipt diye geçiyor internet sayfasından incelebilirsiniz detayları
Yetgineslihan Casper23 genoks a yaptırdım 1 ay önce tam 10000 e anlaştık ve çok memnun kaldım ilgilerinden. Bir sorun isterseniz
juliet2021 Leylak34 hafta içi randevu almadan direkt gidiyosunuz kozyatağı yada koşuyolu şubesine. Detaylı bilgi için hastanenin internet sayfasinda numaralari var
Hizliveofkeli Hangi şehirdesiniz. Ben Eskişehir’de yaptırdım çok uyguna geldi. Üniversite hastanesi. 1100tl. Sadece iki defa Eskişehir’e git gel masrafı oluyor.
Saadetbyz efsanee_ yaa çok iyi istanbulda yaşıyorsunuz sanırım hangi firma peki bizede önerdi doktorumuz yoğun kanamam olduğu için ama şuan balıkesirdeyiz
efsanee_ Saadetbyz yok izmirde yaptırdım. Ama her yerde yapılıyor gibi bişey demişlerdi. Bölge sorumluları oluyormuş. arayıp bi bilgi alın isterseniz.
Leylak34 juliet2021 biraz evvel görüştüm randevusu gidiliyormus. Siz burda mi yaptırdınız testi bir dey danisacaktim