Casper23 Benim gittiğim hastanede 20 bin istendi fetal dna için başka labaratuar ile görüştüm 15 fiyat verdi. Hastaneden bağımsız labaratuar fetal dna testi yaptıran var mi ?
Beyzadrs Casper23 eurofins, panaroma gibi şirketler var onlara yaptırabilirsiniz direkt fiyat alarak. Ben eurofins e yaptrdım mesela
a-koroglu Casper23 bizim hastanemiz yapmıyordu hastane dışında yaptırdım eurofins firmasına sonuçları bana ve doktoruma
NereyeKoyduysanOrdadir Casper23 eurofins’e yaptırdım ben de. Birkaç farklı test var istediğinize göre fiyat değişiyor. 430 euro+kdv ödedik bizimkine.
efsanee_ Casper23 geçen ay izmirde 13 bine yaptırdık. İndirim isteyince ufak tefek bişeyler yapılıyor. Şansı denemek lazım
Tugbaab Casper23 Eurofins e yaptırdım 2 nisanda 350 Euro dediler. Çok memnun kaldım iletişim ve yaklaşımları çok hoştu
Sevdaaa121 Eurofinse yaptırdım ben bu pazartesi daha sonuçlar gelmedi. Zaten eurofins ve panaroma çok güvenilir iki firma bunlardan fiyat alabilirsiniz. Hastane üzerinden olun la çok fazla fiyat istiyorlar bize hastane 30 bin dedi kendim 400 euro ya yaptırdım
Tugbaab Casper23 size de bilgi veriyor doktora da. Sonrasında siz zaten doktorunuzla iletişime geçiyorsunuz
bizzocone Casper23 hangi şehirdesin bilmiyorum ama yeditepe üniversite hastanesinde 8 bin küsürlerde bir şeye yapılıyormuş çok fazla detayını bilmiyorum istersen bilgi al
bizzocone Casper23 ben de arıyorum bu test için güzel bir yer eğer bulursan bana da haber verir misin bir kaç yere fiyat sordum ama emin olamadım 13k 15k falan diye gidiyor
Casper23 bizzocone ben ya galen ya eurofins yaptıracağım ikisi arasında 3000 fiyat farkı var . Haber veririm