Sun23 Casper23 ben suan 35. Haftadayım 39. Haftaya planlı sezaryenim var. Sizinki çok erken. En azından bi 38 beklenmeli. Doktorunuzla konusun bebeğin 1 gün bile içeride fazladan kalması en doğru olan. Bu kadar erken planlı olanı ilk kez duydum iyice arastirin bence. İdeal doğum haftası 39. Hafta ve sonrası kabul ediliyor
3prensAnnesi_ Casper23 40 gün önce doğum yaptım. 37+6 da aldı dr. Kilosu boyu gelişimi tamdı 3600 doğdu, benim suyum azalmıştı, beklesin 1 hafta daha isterdim ama işte doktor ne derse doğrudur diyoruz
ftmdyn22 Lfekr normal doğum diye gittim suni sancı verdiler açılmam olsun diye açılmam olmayınca sezaryene alındım 😊
SemaaK123 Casper23 bebeğim kilolu bir bebek nst de de hafif sancılarım çıktı tam 38 haftalıkken sezaryen doğum ile bebeğimi kucağıma alıcam inşallah
myangelson Casper23 37+0 da alındım acil sezaryen olarak. Normalde 39 u bekleyecektik tansiyonlar sıkıntı olunca 38 e gün veririz o zaman alırız dediler ama baktılar tansiyon yüksek acil doğuma karar verildi
Lfekr ftmdyn22 3 cm den sonra devamı gelmedi mi yani , o zaman önce suyun mu geldi birde kız bebek miydi doktor bunun sebebi hakkında bişey dedi mi acaba
Datlum Sryldz hareketleri azalmıştı baya kontrol amaçlı gittim ultrasonda görüldü iki defa sıkı dolanmisti kalp atışı yavaşlamıştı acil sezeryana alındım
Mercan0652 Casper23 doktor 39da alalım demişti benimkini 38de kontrole gittim sancım çıkmiş nstde aldı hemen 😅
Merve_bdlzd Casper23 Bence erken ama sordunuz mu neden 37 haftada diye bende sezeryan olacağım şuan 38+2 deyim doktorum 39 haftada alalım dedi 7 mayısta sezeryan olacağım