azralice Kcvelek detaylıda bizde de görüldü genişleme. 2 haftadır takip ediliyor. Mm ne kadar böbreklerin
Sonay Kcvelek doğumdan sonra geciyo benim oğlumda vardı bosuna Can'ını sıkıpta hamileliğini zehir etme kendine cnm
Bvbkcans Kcvelek benim oğlumda da varmış ama pipisinde bitik var ona bağladı doktor doğar doğmaz sünnet olacak
Kcvelek Benimkide erkek doktor doğuma kadar yada doğumdan sonra geçer diyo ama endişelenmeden duramıyorum 😞
azralice Kcvelek ben de çok endişe ettim ama sakinleştidi radyolog bir sorun teşkil etmeyeceğini doğumdan sonra geçmezse çok küçük ve kolay bir operasyonla bobrekteki sıvıyı cekeceklerini söyledı. Benin kızım olacak hayırlısıyla.
esramcinar Benimde kızımda görüldü sağ çap 4.2mm takip edilmesi gerekiyo korkulcak bişey değil dedi ama doktor kontrolüme bikaç gün var daha ve çok stresliyim.
Kcvelek Bizim kontrolde ayın 5. Nde erkek çocukta daha çok görülüyo endişelenicek bişey yok diyo ama gel bunu bide anneye anlat
esramcinar Gerçekten öyle endişelenmemek elde değil..kontrolüme kadar kendimi yiyip bitircem heraldee
azralice esramcinar ultrason sırasında cişini tutuyor bile olabilir demişti doktor. O da geniş gösteriyormuş. Ben de tedirginim ama elden ne gelir
SevgiMesutSar Genellikle erkek bebeklerde oluyomus zaten endiselenmeyin doktorum zarari olup olmadigini takip edicem dedi sag bobrek 5.2 ml stres bebegi etkiler icinizi ferah tutun sag saglim gelirler inslh yavrularimz azralice
Kcvelek Evet bizdede durum öyle babasıyla bide ilk çocuğumuz daha bi paniğiz etraftada duymadık hiç böyle bişey
esramcinar azralice haklısısınız elden bişey gelmiyo tabi ama annelik iştee hep bi korku oluyo içimizdee
esramcinar Benim ikinci hamileliğim birde 18aylık oğlum var şimdi hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz..bizde hiç etraftan bişey duymadık sorduklarımında hiç bilgisi yok o yüzden daha çok endişeleniyoruz