hayalperest2310 Buse4161 bende yemiştim ama sonradan midem çok kötü olmuştu çevirmiştim hep ama değiyor mu değiyo 😂😂😂😂
Bumah Buse4161 inşallah çekmez bende geçen başka bişey çok yedim sonra korktum şekerim çıkcak mı diye o korku bana onu bıraktıdır 😀😀😀
Deleted33000 Buse4161 karnın agriyabilir cırcır olabilirsin canım dikkatli ye o meyveyi bende severek yiyorum ama çok yiyince bu dediklerinden oluyo😂😂😂
Melisalp Buse4161 Kocama dediyddim gelirken al diye almamış sabah ta işe gidecem aklımda kalacak öğle arası gidio bi yerden alım de yiyim 🤣
buse2507 Buse4161 Ayyy böyle yazanlara özeniyorum ya benim hiç iştahım yok aşermem de yok 14+3 deyim 🫠
Buse4161 buse2507 neyine özeniyorsub Allah aşkına eşim getirene kadar camda bekledim 1 saat başka hiç bişi yapamadım 🤣
[silindi] Buse4161 gebelik için bir sorun olmaz ama şekerini yükseltebilir sık sık olmazsa bir şey olmaz,gebelik sekerin yoksa
Balbebek012 Buse4161 afiyet olsun benim de bazı meyveleri çok yemişli ğim var muhtemelen ishal olursun ama sana tavsiyem çok yeme ayarında ye