Sudenrr1 Anonimanonim ya benim şuan sadece vajinada baskı hissi oluyor arada birde benim yırtıl oluşmuş sanırım o kısmım çok acı yapıyor
Anonimanonim Sudenrr1 ay sorma benimde sözde epidural doğum anında berbat sancı çektim sanırım etki etmedi veya yanlış yapıldı
Hazalert Sudenrr1 evet canım normal benim hatta 5-6 ay sürdü bu durum normalde ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama
Sudenrr1 Anonimanonim ay yok valla gidemedim ama ağrım çok çok azaldı fakat oradaki küçük yara hala gözüküyor
yrnhrz dilaradoyan merhaba doğum yapalı 3 ay oldu baskı var sanki bişey aşağı düşecesek zamanla geçiyor mu
dilaradoyan yrnhrz evet evet bende zamanla geçti canım. Doğum sonrası kadın doğuma kontrole gittin mi
yrnhrz dilaradoyan dilaradoyan evet gittim hafif sarkma var dedi ama baya baskı ve ağrı yapıyor sizdede böylemiydi acaba doktor 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi
dilaradoyan yrnhrz yani doğumun ilk zamanları çok belirgin şekildeydi zamanla azaldı dediğim gibi. Sizinki sarkmadan kaynaklı olabilir ihmal etmeyin kontrolünüzü şikayetinizi de söyleyin mutlaka doktorunuza. Geçmiş olsun