Angel19 oonambirnambir tabii her ne kadar inanmasakta etrafımızda böyle şeyler duyuyoruz :) ama yemekle bir şey olmaz tabiki yiyin :)
Daisyy000 oonambirnambir Yok hayır alerjim yok… Çok çok kötü oldum ondan beridir ne evime soktum ne çocuğuma yedirdim daha tadını bilmiyor.İnanin çilek değil ilaç yiyoruz kendi bahçenizin ürünü değilse yemeyin bence
buse2507 Daisyy000 o konuda çok haklısınız ilaç dolduruyorlar ben karbonatlı ve sirkeli su da bekletiyorum bir nebze içim rahatlıyor
Alya05 oonambirnambir sadece bebek ek gıdaya geçince vermeyin diyorlar alerji yapabilir bebekler ama sen yersen sıkıntı yok canm. Ama şunu duymuştum ananas doğumu tetikliyor diye o nekadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
sehnazz000 oonambirnambir 10 kilo falan yedim galiba bebeğim lekeden gözükmeyecek 😢 bu tarz şeylere inanmıyorum
KumpirsMom oonambirnambir valla misler gibi yiyorum ♥️ karpuzuda deli gibi yiyordum ama kilomdan dolayı doktorum dün yemeyelim artık dedi durdum 🥹🥹 bende çilek aşerip yemediğinizde bebekte leke çıkıyor diye duymuştum 😅