oonambirnambir Kızlar çilek var evde yemek istiyorum ama çilek bebekte leke yapar gibi bir şey duymuştum doğru mu acaba
sonbahar_2322 oonambirnambir Ben hamileyim ve çilek yiyorum birşey olmaz bence Hiç sanmıyorum leke olcanı Ye gitsin canım 🙏🏻
bebegimibekliyorum__ oonambirnambir 😂😂 valla çilek, kırmızı dut her şeyi de yiyorum öyle şeylere hiç inanmıyorum bence sende inanma
Daisyy000 oonambirnambir Ben çilekten zehirlendim,hastanelik oldum. Zaten en çok tarım ilacı barındıran meyve asla evime sokmuyorum
Plansizgebe oonambirnambir yok canım hurafelere neden inanıyorsunuz bi mantığı var mı sence bunun? aksine yemelisin hele emzirirken de özellikle çocuğun alerjik olmasın diye
Angel19 oonambirnambir yemekle bi şey olmaz ama elin çilekliyken bi yerlerine dokunma her ne kadar hurafe dense de arkadaşımın oğlunun kafasının arkasında çilek lekesi var hamileyken çilek yerken kafasını kaşımış mesela :)
mavideniz9696 oonambirnambir hurafe bunlar nereden duyuyorsunuz 😂 çok faydalı bebeğe C vitamini yiyin tabi ki
edabolukbasi3 oonambirnambir çilek yiyip elini vücuduna sürersen yapar derler yani direk çilek yiyince leke yapmıyor 🤣
GezenTavuk_2 oonambirnambir Canım kızıma hamileyken 1 kilo çilek ve yanında ahudududan tut bir sürü kırmızı meyve vardı ve hepsini de yedim hiç birşey de olmadı hurafe onlar bence.
Daisyy000 oonambirnambir Yok hayır alerjim yok… Çok çok kötü oldum ondan beridir ne evime soktum ne çocuğuma yedirdim daha tadını bilmiyor.İnanin çilek değil ilaç yiyoruz kendi bahçenizin ürünü değilse yemeyin bence