Tatlisanne42 yesildeniz_ bnce bna var gibi geldi 1,190 böyle bı değeri olan varmı çıksa 1,2 çıkar ne biliyim 2,5 çıkar 5< çıkar hep tekli gider yani belkide vardır bidaha kan versin bklm ozmn belli olur net
yesildeniz_ Tatlisanne42 geçen ay benimki 1.19 çıktı bu ay 0.1 çıktı. Önceki aylarda 1.2 çıktı. Önemli olan nokta veya virgülden önceki rakamın kaç olduğu. Yani 5.00 veya 5.19 - 5.2 bunlar pozitif olduğu anlamına gelir. Arkadaşın değeri 11.9 veya 119.0 çıksaydı pozitif diyebilirdik ama 1.1 ve 1.119 arasında hiçbir fark yok ve sonuç negatif
Tatlisanne42 yesildeniz_ yani bnce var gibi ama tekrardan kan vermesi lazım sonuç pozitif diyebilmek icin
yesildeniz_ Tatlisanne42 yaa inşallah hamiledir sonuç yanlış çıkmıştır bende böyle olmasını isterim tabii 😊
Tatlisanne42 Buse4161 yok hastaneyle alakalı değil bence e nabizla alakalı çünkü değişik yerlerde kan verdim hala yeşil yandı yani
Tatlisanne42 yesildeniz_ yani inşallah hamiledir snucta çok kızı bekleyen var umudunu brzda olsa kırmamak gerek
Mucizee80 Kahvedelisi doktorunuz nerden mezun acaba bu değere nasıl pozitif demiş değer 1 yani çok tuhaf gerçekten sadece umut tacirligi bu
Munevver_kaplan_33 Kahvedelisi 1 ile 5 değer arası negatif ama adetine daha var yani yükselme ihtimali de var adet olacağın gün tekrar ver tam belli olur cnm
Tatlisanne42 Kahvedelisi gözün aydın canım bak ben demiştim hamilesin diye senin değerin 1,190 di demi önceki