bebegimibekliyorum__ Kahvedelisi bana negatif gibi geldi, idrar testi yap canım varsa net bi şekilde çıkar
yesildeniz_ Tatlisanne42 umut vermeyin lütfen 1,190 demek 1,1 demek eğer pozitif olsaydı 1190,1 yazardı
Tatlisanne42 yesildeniz_ yüksek çıkmış neyine umut vermiyim öyle olsa 190 0 olmazdı mesela 1,19 olurdu yani bidaha kan versin dedim ozmn netlesirr ilerleyip ilerlemedigi
Alya05 @gokcekocyigiit gördün mü hiç bir açıklama yapmadan postu sildiler. Vallahi bunları protesto etmek lazım
Byz99 Kahvedelisi virgülden sonra 3 rakam var yani bin üstü bu bir değil adete bir hafta kala ise Bu kader yüksek ise ikiz olabilir mi çünkü yüksek bir değer maşallah 🥰hayırlı olsun
Tatlisanne42 Buse4161 öyle bay yok maalesef canım benim 13.19 çıktığında bile yeşil idi ve 6589.19 olduğunda ise bile yesildi onu bile yeşil çevirebiliyor lar
Kbrrr002 Kahvedelisi benim de adet gecikmesinin 3. Günü 1190.31 şeklinde ama sende virgül var arada sanki negatif gibi yarın tekrar farklı yerde kan ver canım
Tatlisanne42 yesildeniz_ bnce bna var gibi geldi 1,190 böyle bı değeri olan varmı çıksa 1,2 çıkar ne biliyim 2,5 çıkar 5< çıkar hep tekli gider yani belkide vardır bidaha kan versin bklm ozmn belli olur net