Nursemom Huzur20 siyah kuru üzüm ve pekmez tüketebilirsin eğer diyabet hastalığın yoksa fazla kaçırma ama 🥰
DrElf Huzur20 Kan ilacı başlamadı mi Dr un? Benım ki de10.7 idi ilaca başladım ve cay meyi bıraktım 1 ay olmadan 11.9 a çıktı cok şükür masallah
fts01 Huzur20 inş düzelir senin de benim de ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım normalde zaten 10.5 oluyo en iyi o yüzden sizde tabi daha farklı durum
DrElf Huzur20 kullandığın ilacın ismini söyler misin? Her Demir ilacı yeterince emilmiyor fe + 1 olan preparatlardan kullanman gerekir etki etmesi için
yacem Huzur20 kan ilacının yanında ne yapion çayı bırak sutu bırak ara öğünde yoğurt ye ama yemekle tüketme tek ilaç olmaz zaten pekmezle düzeltirsin bol pekmezle ye i
Neeeesssli Benim de 8di canım serum verdi doktorum her hafta taktırıyorum 11 küstüre yükseldi bir ayda doktorun yönlendirsin kuru üzümle falan olacak iş değil çünkü
Reina Huzur20 senelerdir 7 lerde kan değerim. Gebeyken daha da düştü. Çok korkuyorum derken neyden korkuyorsunuz anlamadm😒
tugrammm Huzur20 benimde 8 cıktı damardan kan ilacı almama ragmen.doğumda kan takviyesi yapılabilir dedi
Ssa Huzur20 benim degerlerim 7.2 falan di doktor ilac verdi icmedim acikcasi her gun sabah aksam keci boynuzu pekmezi yiyorum bir tatlı kaşığı simdi 9.9 a cikmis
Mucizeee Canım bak benim de kanım çok dusuktu naptın biliyor musun bir bardağa bir yada yarım limonu siktim üzerine üç dört yemek kaşığı olacak kadar göz kararı doğal pekmezi ekledim bardağın geri kalanını da su ile doldurdum ve kan ilacını o su ile yuttum c vitamini var limonda ve bu içtiğin ilacın etkisini altı katına çıkarıyor demek artı pekmez de kan yapar . Kız elime yüzüme kan geldi can geldi insana döndüm. Aylarca titredim kansizliktan dondum kan yükselince isindim lütfen yap iyi gelecek
DrElf Huzur20 Demir+3 canım ilac emilim düşük. Ferro Sanol Duodenale ye geç tavsiyem. Hekimim ben bu arada 👍🏻
sudamlasi Huzur20 anlıyorum ama korkmayın. Daha ağır kansızlık çekenler var. Ben 10 değer le hamile kaldım 7 ye düştü sezeryan oldum sezeryan sonrası 6 oldu değer hemen 2 unite kan verildi değer 9 a çıktı. Yani acil bi durumda kan verirler 🤗