Gul1402 reyhan03K reyhan03K yaaa bana da ilk bi kendin gelmen lazım dediler sonra eşime verebilir misin dedim olur dediler bakalım. Ben 11. Haftamda gidince perinatalog kamuran hanım tahminde bulundu cinsiyet icjn🫢
reyhan03K Gul1402 ne dedi size tahmin olarak mı kesin mi dedi cinsiyet yüzdelik verdi mi ben 16 haftadan küçük olduğu için pek güvenmiyorum
Gul1402 reyhan03K cinsiuet tahminimiz var mi diye sordum, erkek gibi görünüyor dedi kesinlik demedi zaten 12+0 di ultrasona göre küçük yani🫢🫢
reyhan03K Gul1402 gittim yok belli değil detaylida ogrenecegim artık hem yanılma payı oluyor deniliyor 20. Haftadan önce bide buradaki ultrason cihazlarına pek güvenmiyorum eski ya
Gul1402 reyhan03K olsun garanti öğrenirsin. Dun bende gittim bende regle gore 3 gun geri çıktı biraz üzüldüm ama makineden kaynaklıdır belki diye düşündüm 🫢🫢
reyhan03K Gul1402 bence makina ya usg leri bile güzel cikarmiyor ki sıkıntı olmaz benim de 1 hafta önde cikariyor bazen 1 hafta geri
Gul1402 reyhan03K ay bende üzüldüm biraz 2 hafta önce afyon devlette 2 gun önceydi. Dun 3 gun geri çıkınca 5 gun gerilemiş diye üzülmüştüm
reyhan03K Gul1402 yok korkma içini ferah tut o makine ile ilgili aslında en güzeli Afyonkarahisar devlet hastanesi burada bilmiyorum makineleri güzel değil gibi ama mecburi gidiyorum
Gul1402 reyhan03K aynen mecbur verdiği ultrasinda kötüydü ama Yasemin hoca cok tatli ve ilgili bir kadin