Visneli1so-s beyzanuruzumcu8087 almadıpım gibi birde 5 kilo verdim 😂😢zaten zayıfım 53 den 48 buçuğa felan düşmüştüm en son boyda 160 ,siz kaç kilodasınız kimisi kendi kilo alıp vermiyor ama bebek kilo alıyormuş
Ben-Hurem-Sultan beyzanuruzumcu8087 19 +1 oldukk . Ara ara mide bulantısı hala çekiyorumm 🐒 geçerse rahata ereceğimm
Kartanesi-24 beyzanuruzumcu8087 20+4 günlük olduk elhamdülillah 🤲🏻🌸 kasik ve karın ağrılarım bel ağrılarım bacak ağrılarım oluyor ara ara gelip giden bulantılarım var sürekli uyumak istiyorum baş ağrısı oluyor bu şekilde ama yinede elhamdülillah inşallah bebeklerimiz iyi olsunlarda 🤲🏻 hareket hala net hissedemiyorum sadece o konuya kafayı taktım 🤷🏻♀️
Edizhr beyzanuruzumcu8087 3. Gebeligim 13 haftadan beri hissediyorum ama bebeğim aşağıda belki onun için erken hissetmiş olabilirim
Mihrimahbukre Edizhr bende 13. Haftaya girdim bekliyorum gerçekten hissedilir mi ya çok heyecanlıyım nasıl bı histi
Senayunal 19+1 benimde belirsiz ruh hallerim var bi çok enerjiğim bir çok yorgun geceleri çok sık uyanıyorum döne döne sabah oluyor iştahımda baya bi açıldı inşallah çok kilo almam hareketlerini hissetmiyorum halen
Ceku256 beyzanuruzumcu8087 19+1 ben de telefonla konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Hareketleri hissetmeye başladım her zaman olmasada. Haftada 1 istifra devam ediyor 1 kilo almışım :')
1tosbikannesi beyzanuruzumcu8087 18 +3 olduk bizde. Bel ağrısı ve dengesiz bir ruh hali yüklendi bize bazen enerjik bazen halsiz ve yorgun oluyorum. Hareketlerini hissetmeye başladım gibi ama emin değilim bebiş mi yoksa bağırsak hareketlerim mi 🌸
Gmzexx beyzanuruzumcu8087 14+3 olduk bizde ara ara bel ağrılarım oluyor benimde daha cinsiyetini de öğrenemedik kötü bir griple devam ediyoruz bakalım ne yapacaz 😂
Guzel_bebem Edizhr ayy bende öyleyim midem ağrıyor ve afedersiniz isal oluyorum doktorum demir ilacımı değiştirdi bu gün çok tuhafım