Minikcivciviimm Buseniz44 birde bir sey daha sorabiliriyim doğum ücreti nasil oluyor tıpın hoca bölümünde biliyormusunuuuz
Buseniz44 Minikcivciviimm doğum için bize 10-15 milyar arası değişiyor dedi hoca giriş muayene ücreti de 600 tl zaten
Minikcivciviimm Buseniz44 ihtisasta hatice nurdan randevu aldim çok fazla iyi yorum gördüm onunla ilgili ya bende bulabildim randevu aldim hemen
Buseniz44 arinmommy ikiside aynıdır herhalde benim gebelik sıkıntılı oldugu için kücez tek tıpta oldugu için tekrar oraya gittim ilk doğumum orda oldu ama kötü bişey yaşamadım iyiydi herkes acil alınmama rağmen destek oldulardı 2. De ne olur bilmiyorum
ozgul__ arinmommy ihtisasda hatice hanımı çok övüyorlar tıpta cemile hanımı övüyorlar ama cemile hanım genelde sezeryana yönlendiriyor diye duydum
arinmommy ozgul__ Hatice hocaya 32de bir kez gidebildim tekrar randevu bulamadım:( bulabilsem onunla devam etmeyi çok isterdim bende. İhtisasta Efe hocaya gidiyordum ama son haftalarda çok ilgisizdi ya. Yeni gelen bir hoca var Halenur ismi ona gidiyorum iki haftadır, daha ilgili. Tıpa da hiç gitmedim
ozgul__ arinmommy yani ben daha önce ihtisasda neslihan hamıma gitmiştim hiç memnun kalmadım 32 haftalıkken bana yatış verdi içim rahat etmedi koştur koştur özele gittim berk beyde doğumumu yaptım şimdi ikinci gebeliğim hala ona gidiyorum
Minikcivciviimm Buseniz44 merhaba ben size bir şey daha sorabilirmiyim tıptan nevin hocadan randevu bulabildim hatice hanimdan bulamadim da bu öğretim uyesi ucreti oduyoruz ya onu nakit mi vermek zorundayiz kredi kartı ile ödeme yapabiliyor muyuz biliyor musunuz
Semy1991 deryakrky ne sıklıkla gidiyrosun kontrol ben en son 3 hafta önce gittim yarın gitmem gerek bakalım.
deryakrky Evet sağlıkla doğuralım inşallah, genelde ayda bir gidiyorum kontrole bazen bir ayı da geçebiliyo, senin ilk doğumun mu benim öyle de o yüzden biraz tedirginlik var haliyle
Semy1991 deryakrky yok ikinci bu buraya da yeni geldik digeirni kayseride doğurdum.bunda çok sık gitmiyorum kontrol ama bu aralar ağrı ve kasılma sertleşme çok oluyor bir gorunmem gerek
_kediannesi Bende 36. haftadayım bende Berk hocaya gitmeye başladım doğum için , inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌸
_kediannesi Doğum ücretine zam geldi mi , gelecek mi bilginiz var mı peki ? Doğum paketine zam gelmiş , ücrete gelmemiş henüz ama gelir mi acaba 🥲
deryakrky _kediannesi aslında ücretle ilgili net bir bilgim yok ama birkaç hafta önce sorduğumda 42-46 aralığında fiyat vermişlerdi mesai saati içerisinde doğurunca farklı mesai saati dışında doğurunca farklı ücret alıyorlarmış benim bi de sigortam da yok, size ne kadar ücret söylendi acaba
_kediannesi deryakrky benim de ilk gebelik 🌸 32.500 , mesaiyi geçerse 36.500 diye hatırlıyorum bende inşallah daha da zamlanmaz