Elaa-Nur Kızlar Kırıkkale de devlet ya da özelde hangi doktora gidiyorsunuz, Tekin Kale de eşinizi de içeri alıyor mu çoğu devlet hastanesinde erkek alınmıyor içeri ? Doğum yapanlar nerelerde yaptı yazabilir mi ?💕
ozgul__ Elaa-Nur İlk doğumumu yaşam da Berk beyde yaptım ikinci hamileliğim hala Berk beye devam eşini içeri alıyorlar Tekin Kalede de muanede içeri alıyorlar ama doğumda almıyor yani Berk bey bana normal doğum yaprsan eşinde gelebilir ama sezeryanda almadıklarını söylediler 🤷🏼♀️
Buseniz44 Elaa-Nur ilk doğumum acil oldu tıpta yaptım yaşama gülsüme gidiyordum kğvez olmadığı için acil tıpa gittim şuan 2. Hamileliğim tekrar risk oldugu için tıpın özeline cemile hocaya gidiyorum sorduk kendisine eşim girebilirmi diye oda evet dedi
Semy1991 ozgul__ ben de dün ilk defa gittim Berke beye iyiydi beğendim gayet samimi.sezeryan olacahim zaten ikinci gebelik .buraya yeni taşındık umarim iyi olur.
Semy1991 ozgul__ refakatci olarak mi eşini almıyorlar Yaşamda ben onları detaylı soramadım bı dahakine hepsini soracağım.burda kimsem olmadigi için eşim ve kızım da yanımda kalacak.
ozgul__ Semy1991 bende Berk hocada ikinci sezeryanımı olacağım çok memnunum için ferah olsun ♥️ dikiş yerim minicik ve 5. Gün ayağa kalkıp bütün işlerimi kendim halledebilecek pozisyona geldim 🤗🤗
Semy1991 ozgul__ ben geçen sene Kayseri’de oldum sezeryan.Berk hoca dikiş yerime çok büyük dedi niye böyle yapmislar dedi..birazda dikiş yerim alerji olmuş nedense.agustosta doğumum inşallah sizinki ne zmaan
ozgul__ Semy1991 benim doğuma daha çok var ocak veya şubat gibi 😂 evet kimi dikiş yerini büyük açıyor gereksiz hayırlısı olsun hayırlı güzel doğumların olur inşallah önemli olan sizin ve bebişin sağlığı refakatçı olarakda ilk doğumumda eşim ve anneanem kalmıştı o konuda sıkıntı sorun yapmıyorlar sadece normal doğumda eşin doğuma girebiliyor sezeryanda almıyorlar 🥲
Melisahmet Semy1991 yok refakatçi olarak isteyen kalabilir hiç problem olmuyor. Normal doğum yaparsan doğum anında eşini alıyorlar doğumhaneye sezeryanda almıyorlar. Ama odada herkes olabiliyor yanında
Minikcivciviimm Buseniz44 birde bir sey daha sorabiliriyim doğum ücreti nasil oluyor tıpın hoca bölümünde biliyormusunuuuz
Semy1991 ozgul__ benim Allah’ın izniyle Ağustos başında olacak ikinci sezeryan.İnsallah dizinde sağlıkla kolaylıkla geçer dogumunuz
Minikcivciviimm Buseniz44 aaaa normalde tıpta kadın doğum bolumune eş giremiyor diye biliyordum ben hocadan randevu alınca girebiliyor yani cok sevindim
Buseniz44 arinmommy ikiside aynıdır herhalde benim gebelik sıkıntılı oldugu için kücez tek tıpta oldugu için tekrar oraya gittim ilk doğumum orda oldu ama kötü bişey yaşamadım iyiydi herkes acil alınmama rağmen destek oldulardı 2. De ne olur bilmiyorum
ozgul__ arinmommy ihtisasda hatice hanımı çok övüyorlar tıpta cemile hanımı övüyorlar ama cemile hanım genelde sezeryana yönlendiriyor diye duydum