Mrvdrt Fulya12- evet gösterdi sizin demenize gerek kalmıyor zaten bebek tam belli olmaya başlayınca kendi gösteriyor bende gösterdi ama bebek kendini gizlediği için hiç görmedim ben umarım siz net görürsünüz😃
ZeynepDK Haftada yaptırdım . Bin beşyüz kusur ödedim gelişimde detaylı ultrasyona İskenderun’da en iyi ultrasyon Sinan erdoganda muayenede renkli olarak bebişimi görüyorum . Doktorumdan da çok çok memnunum tavsiye ederim.
ZeynepDK Edkrs Haziran’da zam gelecekti . On gün önce sorduğumda 31bin dediler daha zamlanmamisti şuan ne kadar bende merak ediyorum
Denizj Edkrs hala zam gelmemiş geçen cuma sordum aynı 31k zam gelip gelmeyeceği de belli değilmiş. @ZeynepDK
Denizj m_klc15 hiç bi fikrim yok açıkçası. Bi kaç defa farklı saatlerde kadın doğum aciline gittim ve yoğunluk yoktu doğumhanede ya da ben denk gelmedim bilmiyorum. Hijyen konusunda her devlet hastanesi gibi sınıfta kalıyor.
Dupdurubirhayat m_klc15 birinin refakatçısıydım yakın zamanda saat 17 gibi doğum dediler 19.00 gibi aldılar yaklaşık yarım saat 45 dakika sonra bebek doğdu. Ondan bir saat sonra da anne çıktı. Çok temizdi hastane
Gizemcimezgicim m_klc15 tokilerdeki hastane de kadın doğum var sadece ve iki arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. Ve hiçbir şikayetleri olmadı. Keza doktorlardan da çok memnunum bende elhamdülillah.
ErsBegAs ZeynepDK ikisi de diye biliyorum ben en son sorduğumda ikisi de aynıydı epidural vs eklenince artıyor fiyat