ErsBegAs Fulya12- detaylı için bir numarayı arayıp aldın değil mi canım? Doktoruna bahset de ki ben renkli istiyorum 🥹😍 gösterir bir tuşla renkliye geçiyor hatta 🤣
ErsBegAs Fulya12- aynıdır bence ya aynı hastanede farklı cihazlar olduğunu sanmam 🥹 o tam göremem diye geçirmiyordur renkliye bana da ilkte geçirmiyordu diyorum ya talep edince geçirdi 🥰 artık gözüküyor artık dur bak özelden atayım sana 4d
Mrvdrt Fulya12- o renkli değil 4 boyut deniliyor canım ona da Süleyman beye söyle gösterir cihazla ilgili değil renkli çıkarmıyor zaten doktordan doktora fark ediyor bakış şekli diğerleriyle karşılaştırmayın
Denizj ErsBegAs popüler isimleri eleştiren bir kadının postunda görmüştüm yorumlarınızı da çok yakın hissetmiştim kendime. Fiziksel olarak da yakınmışsınız☺️☺️
ErsBegAs Denizj aa siz de iskenderundasınız o zaman 😍🥹 ah ne çıldırtmıştı o kadın beni.. bir de hakaretle suçlaması yok mu 🫣🤣
ErsBegAs Denizj tühhh ben de özeldeyim maalesef 🤣 o benden daha iyidir tabii ama doktoralı meb lütfen atlamayalım
Mrvdrt ErsBegAs kafa karışıklığı olmasın Süleyman beyin baktığı 4 boyut oluyor renkli falan değil renkli ultrason aşağıda bakılan ultrason detalı da deniliyor doktordan doktora fark edebilir söylediği şeyler
ErsBegAs Mrvdrt hayır o 4 boyut gayet renkli yahu attım zaten kendisine detaylı bayağı siyah beyaz o aşağıdaki bir de ekran da yok orada
Mrvdrt Fulya12- evet gösterdi sizin demenize gerek kalmıyor zaten bebek tam belli olmaya başlayınca kendi gösteriyor bende gösterdi ama bebek kendini gizlediği için hiç görmedim ben umarım siz net görürsünüz😃