Suheyle1 Beyzaaldemir direk pijama takımı alın zaten hastane kapısından arabaya binip evin kapısında indigimizden başka bişeye gerek duymazsınız
Suheyle1 Bende Temmuzda doguma gidecegim giderken normal hamile pantolu thisört dönüş pijama takımı mümkünse sortlu 😅😅😅 ( henüz almadım kaç beden almam gerektigine karar veremedigimden) 😅
Yogurtlupilav Beyzaaldemir ben sezeryan doğum yaptım yine sezeryan yapacağım. İlkinde kıştı pijamanın üstüne mıntu geçirip çıkıp arabaya binmiştim. Ama bu sefer bi elbise alayım diyorum 😄
Geleneksel1anne Beyzaaldemir valla brn doğuma giderken bosbol bi elbise giymiştim hatta ev terliğiyle çıkmıştım aynı o şekilde de döndüm 😂😂
Geleneksel1anne Beyzaaldemir herkesn kendi tercihi ama bence bu sosyal medya bazı şeyleri çok abartıyor ya bi çanta hazırlıyolar tarile gider gibi 😂 inan benim çoğu şey valizle gitti geldi. Çekim de yaptırmadım hiç öyle makyaj malzemesiyş maşaymış götürmedim. Zaten pijamayla oluyor insan ya öyle çıkar ya da geldiği kıyafeti giyiverir nedir yani😂
Deleted33000 Beyzaaldemir ben almadım zaten tesettürlüyum ferace giyip çıkarım 😅 eve gelince duş alıp giyerim pijamaları
ddefnos Beyzaaldemir haziranda dogum yapmıştım giderken bol bi elbise vardı çıkışta da onunla çıktım pijamaylada çıkabilir zaten direk arabaya biniliyor
Mry2020 Beyzaaldemir elbiseyle gitmiştim onu giyip çıktım zaten karın inmediği için yine hamile gibi görünüyorsun
esra34_ Girlmama mantıklı olan bu bencede bende öyle yaptım ztn doğum yapmışsın direk eve geliyorsun bı hırka vs alırsın üstüne yeterli
Beril16 Beyzaaldemir Ben kalın eşofman takımı koydum. Dogumum her an olabilir 😂 Doğumdan sonra usuyebilirsin dedikleri için kalın koydum.
Beyzanur3 Beyzaaldemir özel bi kıyafet almadım hamilelikten önce giydiğim kıyafetimi koydum çantama o da elbise