Bebemiz Bahargunesi inşallah. Şuna da hazırlıklı olun doktorlar bu konularda net konuşamaz. Bazen biri kan sulandırıcıya gerek var der başka doktor gerek yok der. Mesela ben rahim şeklim için 20 doktora gitmişimdir. Ya da kan pıhtılaşması için mesela ben kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen 2 kez daha düşük yaptım. Bana senin pıhtılaşmadan olsa kan sulandırıcı işe yarardı sağlıklı bebek olana kadar deneyeceksin hamile kalırsan kullanma diyen doktor da oldu ama son gebeliğimde yüksek doz kullanınca sağlıkla ilerledi Yani onlar da haklı bir bakıma çünkü bu tarz durumlarda özellikle pıhtılaşma bazı genler insanların çoğunda var ancak düşük yapanlar araştırdığı için öğreniyor. İnşallah hayırlısıyla bir sonraki gebeliğiniz sağlıkla ilerler. Ama şunu unutmayın hamile kalabiliyorsunuz ve zamanı geldiğinde bebeğiniz size gelecek. Bazen sağlıklı olmayan gebeliklerde de olumsuzluk yaşanabiliyor.
Bahargunesi Bebemiz uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim sonuçlardan ne çıkacağını bilmiyorum gerçekten umarım bu işi bilen iyi bir doktor ile karşılaşıp sorun her neyse ona yönelik bir tedavi görürüm 🤲🏻 sizi üzmek istemem ama önceki kayıplarınız kalp durması miydi yoksa kendiliğinden düşük mü
Bebemiz Bahargunesi ben hiçbirinde kalp atımı alamamıştım. Yani 6-7.haftalarda düşük yapıyordum . İkisinde kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Sureyya1 Bahargunesi kan sulandirici igne kullanmalisin genetikte bisey cikmasa bile kullaniliyor ve gercekten allahin izniyle ise yariyor dr la konus
Bahargunesi Bebemiz anladım teşekkür ederim cevaplarınız için Allah evladınızı size bağışlasın uzun ömür nasip etsin 🤲🏻
kalbiminpariltisi Bahargunesi yaşadıkların için çok üzgünüm geçmiş olsun öncelikle, ne hissettiğini çok iyi biliyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım peş peşe iki düşük yaptım hem de senin gibi aynı haftalarda, hiç anne olamicam hiç o düşük yaptığım haftaları geçemicem diye korkar üzülürdüm. Pıhtılaşma ve genetik test ver öncelikle benim tek genimde pıhtılaşma çıktı çoğu doktor bu önemsiz dedi ama üçüncü gebeliğimde doğum yapana kadar kan sulandırıcı kullandım. Hamilelik boyunca doğurana kadar o yaşadıklarımdan dolayı düşük olacak korkusu hiç geçmedi süreç kolay değil soğukkanlı olmak lazım Allah nasip ederse her şey olur sen önlemini al gerekeni yap için rahat olsun. Şimdi oğlum iki yaşında :) çok şükür
Bahargunesi kalbiminpariltisi teşekkür ederim 🤲🏻 inanın ben de aynı düşüncelere girdim hem kendimi suçluyorum hem dediğiniz gibi o düşüncelere giriyorum engel olamıyorum hep ağlayasım geliyor bu psikolojiyi nasıl atlatıcam bilmiyorum 😥 yaptırıcam testleri umarım büyük bir sorun çıkmaz iğneyle çözülecek bir şeydir o şekilde ben de inşallah evladımı kucağıma alırım `🤲🏻 Allah bağışlasın gerçekten o kadar sevindim ki umut oldunuz ❤️
kalbiminpariltisi Bahargunesi teşekkür ederim 🙏 inanın aynı haftalarda olması bile bi işaret çok yüksek ihtimalle pıhtılaşma sorununuz var yani iğne kullanarak sağlıkla kavuşursunuz içiniz rahat olsun
Derya_y Bahargunesi canım benim de bir kimyasal gebeliğim, bir düşüğüm var. Üçüncü hamileliğim de şükür 31. haftadayız, ben de pıhtılaşma sorunu varmış, bu hamileliğimde ortaya çıktı, içini ferah tut, Allah en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin ❤️
Elif2005 Bahargunesi sabir et canim rabbim bir gun kucaginada almayi nasip edicek inan duayi sukuru hic birakma rabbim neylerse guzel eyler de🌹
mavideniz9696 Bahargunesi başınız sağolsun üzme kendini elbet herşey yoluna girer sen testlerini yaptır rahim filmi çektir kan pıhtılaşması testlerini vs. Yaptır yeni gebeliği öyle planla allah kucağınızı tez zamanda doldursun inşallah dualarımdasınız🙏🏼🥺
Bahargunesi mavideniz9696 Allah razı olsun duanız için çok teşekkür ederim inşallah bir gün her şey yoluna girer 🌸🤲🏻