Bahargunesi aynı şeyleri yaşadım. Senin şuan içindeki acıyı o kadar iyi anlıyorum ki. O yalnız ve korku hissiyatını. Yazarken bile gözlerim doluyor yaşamayan bilemez. İki kere 3-4 ay arayla kalp durması yaşadım. İlkinde dediğin gibi bütün doktorlar normal dedi. 2 veya 3 düşükten sonra test yapıyoruz dediler o lar için rakam söylemesi kolay oluyor tabi bi de insan bilemiyor. Keşke ilkinde yaptırsaydım pıhtılaşma testini. Biliyorum çok zor, biricik belki çevrende kimsede yok kendini kötü hissediyorsun ama eşinle ikiniz genetik testi kromozomal analiz diye geçiyor sanırım ve en önemlisi kendine trombofili paneli testini yaptır. Büyük ihtimal pıhtılaşma bozukluğu olduğu için olmuştur. Ki bunu reddeden de çok doktor var kan sulandırıcı iğne kullanımının bi işe yaramadığını savunan zaten halkın ⅓’ünde bu gen bozuk çıkar diyen ama önlemini alıp Allah’a sığınmaktan başka çare yok. Elimizden gelen önlemi alki kafanda keşke kalmasın. Mesela ben 2.kaybımda keşke 5.doktora da gitseydim demiştim ama işte o an o paniğini ve çaresizliğini eşler bile anlamayabiliyor.