Aysgllarkn mmedinestlms gülhane de Hasan Süt varmış, perinatoloji. Ondan da herkes çok memnun ve kendisi bakıyormuş, zaten tek doktormuş orada. İkili, üçlü, detaylı, herşeye kendisi bakıyormuş. Ben ilk ona gideceğim galiba
mmedinestlms Aysgllarkn nasıl dersen canım senin ilk doktor olduğu için bak hangisinden memnun kalırsan ben çok doktora gittim daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum inşallah istediğin gibi bi doktor bulursun
Aysgllarkn mmedinestlms inşallah canım benim, inşallah senin de herşey yolunda, güzel ve sağlıklı geçer 😍🌸
Noirr Aysgllarkn aynı doktora gittik galiba bana da etlik şehir perinatoloji de aynı şeyi yaptı doktor
Tomriscvn Aysgllarkn Kadriye erdoğan demi bende bikez jinekolojiye gittim ona aşırı azarlıyor sinir oldum ordaki en iyi doktorlar erkek doktorlar bence canım
Jdjdjdldl Aysgllarkn Fatma hoca çok övülüyor ona randevu almıştım yetişemedim ona rağmen kadın beni 20 dakka beklemiş. aciline gittim hemşireler doktorlar hastane gayet güzeldi tavsiye ederim
elifeflinmom Aysgllarkn etlik perinetoloji takipliyim valla gayet memnunum bazı sıkıntılardan dolayı beş gün hastanede yattım geçenlerde en ufak bişiyde çok inceliyorlar çok detaya iniyorlar o biraz annelerin canını sıkıyo sadece🤦🏻♀️ozan hoca var çok iyi birisi tatlı dilli Özgür volkan var kel kafalı oda çok iyi sonra günel hoca amniyosentezimi yapmıştı ben hastanede kalırken bi gece o nöbetci ydi sürekli o muayeneye gelmişti polikliniktede oluyo coğu zaman oda çok iyi bi doktor sana şöyle söylüyim şevki çekene randevu al asistan oluyo yerinde kendi olmuyo ama onun yerine bakan eğer erkek doktorsa çok iyi oluyo çok güzel ilgileniyor bayan doktora ne zaman randevu aldıysam pişman oldum artık almıyorum