mmedinestlms Aysgllarkn rica ederim ama erkek doktorlar daha iyi kadınlar boşuna demiyorlar kadın kadın’ın düşmanı diye çok azarlıyorlar eşin bir şey demezse kıskançlık yapmazsa her zaman erkek doktara git
Aysgllarkn mmedinestlms yok karışmaz eşim, randevu aldım bakalım inşallah kendisi olur. Tekrardan çok teşekkür ederim🥰🌸
mmedinestlms Aysgllarkn inşallah memnun kalırsın canım şevki çelen çok naif alttan bakmak istediği zaman çok naif hiç can acıtmadan konuşması ile insanı çok rahatlatıyor
Aysgllarkn mmedinestlms gerçekten doktorun samimi, empati kurarak yaklaşması insanı çok rahatlatıyor, güven veriyor en azından. Bakalım inşallah bundan sonra bebeğim de sağlıklı olur, doktordan yana da yüzüm güler 🥹🌸
mmedinestlms Aysgllarkn inşallah memnun kalırsın ben en çok bunda memnun kaldım ve inşallah bu doktora denk gelirsin asistanları da iyi ilgili
susaMom_ Aysgllarkn Canım ilk doğumumu lokman hekimde yaptım devlete 2 defa falan uğradım ama ben nefret ettim o hastaneden şimdi devlet daha güvenilir geliyor bana da hayırlısı olsun dediğin gibi
mmedinestlms Aysgllarkn ben dönüp dolaşıp yine etlik şehir hastanesine geldim istediğim gibi doktor bulamadım 2 gündür gazi’ye gidiyorum 2 li tarama testi verdim bugün çıktı onda da perinatoloji bakması Gerekirken kadın doğum normal asistan baktı hiç beğenmedim birde özel doktor buldum buradan sordum çoğu kişide onu çok övdü egemen Tolunay diye birisi özel istersen ona da gidebilirsin ama Devlet olarak benim için en iyisi şuan etlik şehir hastanesi şevki çelen
Birbebekannesi01 Canan13 aynı durumu ilk dogumumda yaşadım 2. Gebeligimde 37. Haftaya kadar perinatoloji takip etti bilkent şehir hastanesinde
Aysgllarkn mmedinestlms gülhane de Hasan Süt varmış, perinatoloji. Ondan da herkes çok memnun ve kendisi bakıyormuş, zaten tek doktormuş orada. İkili, üçlü, detaylı, herşeye kendisi bakıyormuş. Ben ilk ona gideceğim galiba