• Bel ağrısı

Benim yaptığım mutlaka günde 1 tane maden suyu içiyorum sade olanından eşim hamile yastığı aldı oda iyi geldi otururken de hep sırtıma yastık koyuyorum bu şekilde bu zamanları Allah sıkıntısız bir şekilde atlatmayı ve bebeğimizi kucağımıza sağ sağlim almayı eşlerimizle birlikte nasip etsin 🤗🤗🤗

Hamile yastığını nerden aldınız bende düşündüm onu yatarkenmı kullanıyorsunuz

İnternetten aldık baya iyi geldi sırtımı yatarken çok güzel destekliyor 50 tlydi sanırım hepsi burada .com da

Ya bende bakayım teşekkürler

Sydklbktsdmr yaa bende çok bel ağrısı çekiyorum kayınvaldem dedikş bende çok bel ağrısı çektim ikiside erkekti dedi seninde mi erkek acaba dedi😬 o yüzden sordum

1PrensAnnesi bende bu durumdan korkuyorum da o yuzden doktoruma bir sorayim bakalım sagolun geçmiş olsun rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

1. Haftadan beri çekiyorum 😣 hala çözüm yok 🙁 doktorum magnezyum vermek istedi oda bele iyi gelmez kramplar için dedi bir de mideye iyi gelmiyormuş ondan kullanamıyorum bazen tutulup kalkamıyorum ayaga ne olacak bu halimiz

lkayRazgatLolu canım 9 haftalıkken bana doktorum bile söylemişti erkek çocuğu belde agrı yapar diye ve çevremde ki herkeste aynı şeyi söyledi 11 haftalıkken cinsiyetini ögrendim ve doğru çıktı ☺ Ben kasık agrısı ne bilmem ama bel agrısı 🙈🙈🙈

Anneler bende iki gündür şiddetli bel agrısı yaşıyorum acaba üşüttümmü diyorum 23 haftalığız ama çok şiddetli oluyo