Benim planli bir gebelik oldugu icin sol yumurtaligimdan yumurtladigimi biliyordum, sonrasinda kendim belirtilerimi gözlemledim. Çatlaması 3-4 gün sonrasında sol kasigimda ani batma kramp tarzı agrilar başladı. Adet ağrısı gibi sürekli degil ama gün içinde şiddetli ve bi yarim saat süren batmalardı. 4 gün sonra bu agrilar kasık orta ve sağa doğru yayılmaya başladı. Sık idrara cikmaya basladim. Uyku hali oldu gün içinde çalışırken veya akşam yemekten sonra direkt mayışıyordum. Belim sanki ters bir hareket yapmisim gibi inanilmaz agriyordu. Adetime 5 gün kala sadece sabah diş macunundan çok tiksindim ogurme istegi geldi. Hemen test yaptim silik çıktı. Aynı gün kan verdim 40.3 le uygulamaya gore 3+3e denk gelen bir gebelik olduğunu öğrendim. Su an 5+5im şükür keseyi ve yolk sac ı içinde gördük. Kalp atisi için bekliyoruz. Hiç yerleşme kanamasi yaşamadım. Su anki belirtilerim ise yine uyku hali Sık idrara cikma var. Kramplarim azaldı ama ara ara hala oluyor doktor progestan başladı. İnanılmaz göğüs hassasiyetim var ve büyümeye başladı dokununca bile acıyor. Koku olarak sadece et kokusundan biraz tiksindim kurban kokuyormus gibi hissediyorum ama mecburen tadını bastırmak için ek biseyler yiyerek tüketiyorum. Dis macunumu değiştirdim kesinlikle o günden sonra kullanamadim. Tabi ki duygusal hormon degisiklikleri de oldu. 😌