Laviniiaa kbryzb İnanılmaz bir göğüs hassasiyeti hiçbir regl döneminde yaşamadığım kadar çok ağrıydı. Bir de hissetmiştim regle 5 gün falan vardı ben hamileyim demiştim yani. Mide bulantısı falan olmamıştı ama hergün fincanlarca Türk kahvesi içen ben kahveden direkt tiksinmiştim
Minik_04 kbryzb bnde 22 nisan da ogrendim ama hic belirtim yoktu sadece şu iki gündür göğüs hassasiyeti ve cok fazla aç hissediyorum kendimi yedikçe doymuyorum😂
kbryzb Dilsad bende göğüs hassasiyeti yok fakat 3-4 gündür mide bulantısı ve dünden beri de kasıklarımda batma hissi yaşıyorum halsizlik var birde bu akşam inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım canım
kbryzb Laviniiaa bende göğüs hassasiyeti yok fakat 3-4 gündür mide bulantısı ve dünden beri de kasıklarımda batma hissi yaşıyorum halsizlik var birde bu akşam inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım canım
kaynanasever Laviniiaa göğüs hassasiyetinizi tarif edermisiniz tek taraflı mıydı acaba ben 1 bucuk yıldır emziriyorum spiral var dünden beri aniden sağ memede inanılmaz bir hassasiyet var ucundan yanlardan ağrıyo böyle, damarlasmis gibi değişik yani anlamadım
kbryzb Cimcime30 4 tane yaptım 2 artimed 2 de freely markası hepsi pozitif çıktı yapar yapmaz ama sanırım yalancı pozitif çok çıkarıyormuş yarın başka bir marka alıp denemeyi düşünüyorum yada bir kaç gün bekleyeyim diyorum antibiyotik ilaç kullandım 1 hafta acaba onlar mı geciktirdi adetimi diye düşünüyorum
kbryzb Cimcime30 öyle çok aman aman kırmızı veya pembe değildi ama testin dışından çok net görünüyordu hepsi
YaseminAydin Regl ağrısı gibi solda hissettiğim kelebek uçuşması mide bulantısı halsizlik göğüslerde dolgunluk