busra05_ Tugceelanaz mayısta hem kendi ve eşim doğum günüydü şuan oğluşumuzu sabırsızlıkla beklıyoruz çok güzel olacak artık mayıslar🤍
Tugceelanaz busra05_ Bizim içinde mayıslar çok anlamlı İki kızımda mayıs doğumlu , bu bebişimizde mayıs olucak 🥹🌸
okuyananneeeee Queenhera bende 33+4 de gittim 2000 çıktı ya ne yesem de kilo alsa son 3 hafta moralim çok bozuk
Queenhera okuyananneeeee valla inanın hiç bilmiyorum. Yani bebeğe kilo yapacak besinler var belki doktora sorup onları daha sık tüketebilirsiniz? Yani bilemiyorum ama bana normal geldi kilosu. Bizimki ölçüm olarak da 1 hafta önden gidiyor öyle söyledi doktor
danla2711 sedabircngz 😂😂 hayatımda 2 tane ikizler burcuyla uğraşıyorum (biri annem biri görümcemin eşi) bir tane daha ikizler olursa ne yaparım bilmiyorum😂😂
Tugceelanaz Begm_01 Şuanlık normal görünüyor benim 2 cm açılmam da var arada sancılarım gelip gidiyor yarın randevum var bakalım ne dicek 37+3 oluyorum yarın
betul1- 35+2 deyiz normal doğuma öngörülüyor bekliyoruz zamanını ama aşırı halsizlik var bende de normal mi bilmiyorum bide ara ara bel ve kasık agrısı yaşıyorum
umutluanneadayi Dileminiz 37-38 de gün veriyorlar canım bize 37+2de gün verdi son günlerimiz artık kızımla 🥰
okuyananneeeee Queenhera tüketiyorum aslında muz , kuruyemiş , Beypazarı madensuyu zaten şişe şişe alıyoruz eve , yumurta pek sevmem ama hurma ve meyve tüketiyorum . Kan akışı da normal ama doktor genetik diyor
Queenhera okuyananneeeee evet doğrudur. Ben kendim de iri bir insanım, eşim de öyle sayılır. Mesela kafası da biraz büyük sanırım bizim de öyle eşimle. Dr bi şey demediyse zaten hiçbir sıkıntı yoktur siz içinizi rahat tutun
Songul25 bade25 doktordan doktora değişiyor olabilir. Bana 22 nisanda tam 1 ay kala verdi. 38+4’te yapalım riske atmayalım acele etmeyelim demişti